Η Λαμία νίκησε στη Βέροια (2-1) και βρίσκεται αγκαλιά με την παραμονή στη ΣΛ1

Η Λαμία νίκησε στη Βέροια (2-1) και βρίσκεται αγκαλιά με την παραμονή στη ΣΛ1

Η Λαμία «έσπασε» την έδρα της Βέροιας και με τη νίκη της (2-1) βρίσκεται αγκαλιά με την παραμονή της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα1. Στο πρώτο μπαράζ η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα «χτύπησε» στην αρχή και στο τέλος του αγώνα και το επόμενο Σάββατο στη ρεβάνς έχει το πρώτο λόγο στην «μάχη» της 14ης θέσης στη ΣΛ1.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη ευκαιρία του αγώνα. Στο 3’ ο Μπουκουβάλας έβγαλε την σέντρα, ο Φοφανά έπιασε την κεφαλιά, αλλά ήταν άστοχος.

Το σκορ άνοιξε στο 7’. Ο Ταϊρόν εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Μπεχαράνο με κεφαλιά από κοντά νίκησε τον Παπαδόπουλο (0-1). Η φάση ελέγχθηκε από το VAR και το γκολ μέτρησε.

Η Βέροια έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 20’. Ο Κάτσε πέρασε κάθετη πάσα στον Μούργο, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Σαράνοφ, όμως το τελείωμα του δεν ήταν καλό.

Στο 24’ η Λαμία έφτασε κοντά στο 0-2. Ο Ταϊρόν εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπεχαράνο έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η «βασίλισσα του βορρά» είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο 40’ έχασε άλλη μία κλασική ευκαιρία. Ο Πεταυράκης τρύπωσε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, όμως ο Σαράνοφ αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου ο γκολκίπερ της Λαμίας απέκρουσε διαγώνιο σουτ του Γιακουμάκη. Σε αυτό το διάστημα οι τελικές προσπάθειες ήταν 7-2 με την Λαμία να μετατρέπει σε γκολ τη μία από τις δύο φάσεις που δημιούργησε.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Βέροια έχασε νέα ευκαιρία με τον Φοφανά και στην συνέχεια απείλησε με τους Πεταυράκη (51’), Πασά (54’), Μούργο (57’), Κάτσε (59’). Οι προσπάθειες των γηπεδούχων απέδωσαν στο 77’. Ο Πασάς πήρε το «ριμπάουντ» και με σουτ ισοφάρισε (1-1).

Σχεδόν άμεσα απάντησε η Λαμία, καθώς «άρπαξε» τη νίκη στο 82’ με σκόρερ τον Μανούσο (1-2).

O Αλιγιάρ Αγκάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Δημόπουλο, Τζανδάρη.

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Δημόπουλος, Μαραγκός, Πεταυράκης, Μούργος (81’ Καπνίδης), Κάτσε (81’ Οικονόμου), Γαβριηλίδης (77’ Μπλέτσας), Φοφανά (59’ Κουότενγκ), Γιακουμάκης, Πασάς.

Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Αντέντζο, Μαρτίνεθ, Σαραμαντάς, Τζανδάρης (57’ Νούνιες), Μπεχαράνο (70’ Γκέντσογλου), Τάιρον (46’ Ρόμανιτς), Μανούσος (88’ Προβυδάκης), Καραμάνος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter