Η λαμπερή βραδιά των βραβείων του «ΟΠΑΠ Forward» – Δείτε τα highlights της εκδήλωσης

Η λαμπερή βραδιά των βραβείων του «ΟΠΑΠ Forward» – Δείτε τα highlights της εκδήλωσης

Οι πρωτοπόρες μικρομεσαίες επιχειρήσεις του «ΟΠΑΠ Forward» πρωταγωνίστησαν στην εκδήλωση που διοργάνωσαν ο ΟΠΑΠ και η Endeavor, την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019, για την απονομή των πρώτων βραβείων του προγράμματος.

Τα βραβεία παρέλαβαν οι εταιρείες, οι οποίες έχουν ξεχωρίσει μέχρι σήμερα για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την αύξηση του κύκλου εργασιών τους. Παρουσιάστηκαν, επίσης, τα συνολικά αποτελέσματα που έχουν επιτύχει οι 40 εταιρείες που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα, καθώς και 10 νέες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες εντάσσονται πλέον στη δυναμική ομάδα του «ΟΠΑΠ Forward».

Στην εκδήλωση έδωσαν δυναμικό παρών η επιχειρηματική κοινότητα και εκπρόσωποι του αθλητικού κόσμου:

Η υλοποίηση του προγράμματος «ΟΠΑΠ Forward» ξεκίνησε το 2016, σε συνεργασία με τον διεθνή μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Endeavor, με στόχο την τόνωση της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης. Σαράντα εταιρείες, οι οποίες παρακολούθησαν τους δύο πρώτους κύκλους του προγράμματος, κατάφεραν να αυξήσουν, έως σήμερα, τον κύκλο εργασιών τους κατά 21%. Ταυτόχρονα, δημιούργησαν 751 νέες άμεσες θέσεις εργασίας, ενώ μέσω των συνεργασιών που αναπτύχθηκαν στην αγορά, υποστηρίζουν 5.410 νέες έμμεσες θέσεις απασχόλησης.

Το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward» αριθμεί πλέον 50 εξωστρεφείς ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι 10 νέες εταιρείες, οι οποίες θα παρακολουθήσουν τον τρίτο κύκλο του προγράμματος, είναι οι: Τυροκομείο Κωσταρέλου,Zakcret AE, Funky Buddha, ΟΚ! Anytime Markets Α.Ε., MLS Innovation Inc, ΕΖΑ Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, Agrino, EUROCHARTIKI, Milkplan και Κορωνάκης ΑΒΕΕ.

Όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις του προγράμματος λαμβάνουν εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη υποστήριξη, αλλά και πρόσβαση σε ένα δίκτυο υψηλόβαθμων στελεχών της αγοράς, που τις βοηθούν να ξεπεράσουν τυχόν εμπόδια και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και να εξελιχθούν σε μεγάλες και επιτυχημένες επιχειρήσεις που καινοτομούν, εξάγουν και αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο τους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter