Η Λεώνη δημιουργεί για τις WATERBAGS

Παράλληλα με τo design και την κεραμική η Λεώνη αναπτύσσει και διαθέτει τα σχέδια της και άλλου μέσα από συνεργασίες με διάφορους φορείς. Σε αυτό το πλαίσιο συνεργάζονται με τη WATERBAGS.

Η WATERBAGS, μέσω του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Άγονη Γραμμή Γόνιμη, φροντίζουν αυτή την αμφίδρομη σχέση με επιτυχία. Οποίος αγοράζει μια τσάντα WATERBAGS συμβάλλει στη χρηματοδότηση προγραμμάτων σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας που στόχο έχουν την πρόσβαση συμπολιτών μας στην εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την υγεία.

«Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να εφαρμόσω τη νέα μου θεματική ενότητα Peoplakia και σ ένα χώρο πέρα απο τα κεραμικά. Τα Peoplakia είναι ο κόσμος που βλέπω γύρω μου. H διαφορετικότητα, αλλά και η ομοιότητα των ανθρώπων. Το πόσο θέλουν να μοιάζουν, αλλά και να ξεχωρίζουν παράλληλα.Το πόσο πασχίζουν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Πάρολα ταυτα όμως οι περισσότεροι ενδιαφέρονται τελικά να ακούσουν μόνο την δική τους φωνή και όχι των άλλων. Αυτή τη θεματική την ανέπτυξα αλλά και την διαμορφώνω τόσο στη κεραμική όσο και στην εκτυπωτική της διάσταση», τονίζει.

Τα κεραμικά της Λεωνης διατίθενται είτε από το εργαστήριο της (Δημητρίου Καμπούρογλου 18, 11525  Αθήνα) www.leonieart.gr κατόπιν ραντεβού αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα και γκαλερί σε διάφορα μέρη της Ελλάδος μεταξύ των οποίων και το πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη στην οδό Κριεζώτου στην Αθήνα.

Μυστικά & Documento

19/09/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter