Η Λίβερπουλ «έριξε» άκυρο σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων

Η Λίβερπουλ «έριξε» άκυρο σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων

Η FIFA έκλεισε για τη Λίβερπουλ το καλύτερο ξενοδοχείο του Κατάρ, ωστόσο οι «κόκκινοι» δεν θέλησαν να μείνουν εκεί, διότι ανακάλυψαν μια σειρά παραβάσεων των ανθρωπίνων και εργασιακών δικαιωμάτων στο προσωπικό.

Η Λίβερπουλ θα μεταβεί στο Κατάρ το διάστημα 11-21 Δεκεμβρίου για να συμμετάσχει στο «Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων», ως κάτοχος του Champions League, με τη FIFA να παίρνει πρωτοβουλία η οποία… δεν άρεσε καθόλου στον βρετανικό σύλλογο.

Σύμφωνα με το Athletic, η Ομοσπονδία έκλεισε για χάρη των πρωταθλητών Ευρώπης δωμάτια στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του Κατάρ, ωστόσο ο ίδιος ο σύλλογος απέρριψε την κράτηση, καθώς έπειτα από έρευνα διαπίστωσε μια σειρά από παραβάσεις στα δικαιώματα των εργαζομένων του πεντάστερου ξενοδοχείου.

Με το που έμαθαν στη Λίβερπουλ ότι οι εργαζόμενοι στο εν λόγω ξενοδοχείο δούλευαν πάνω από 12 ώρες την ημέρα σε συνθήκες – κόλαση (με θερμοκρασίες που ξεπερνούσαν τους 45 βαθμούς Κελσίου) και μισθό… κατώτερο του κατώτατου, αποφάσισαν να αρνηθούν την κράτηση, αναζητώντας κάποιο άλλο ξενοδοχείο, το οποίο θα φέρεται καλύτερα στους εργαζόμενους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter