Η LIDL ΕΛΛΑΣ στηρίζει το πρόγραμμα «υιοθέτησε την πόλη σου» με καινοτόμο εξοπλισμό οδοκαθαρισμού

Η LIDL ΕΛΛΑΣ στηρίζει το πρόγραμμα «υιοθέτησε την πόλη σου» με καινοτόμο εξοπλισμό οδοκαθαρισμού

Η Lidl Ελλάς στηρίζει το πρόγραμμα «Υιοθέτησε την πόλη σου» με την παραχώρηση ηλεκτρικής αυτοκινούμενης σκούπας πεζού χειριστή, στοχεύοντας να ενισχύσει περαιτέρω την προσπάθεια του Δήμου Αθηναίων για αναβάθμιση της εικόνας της Αθήνας, μιας Αθήνας καθαρής.

Πρόκειται για σκούπα με μηδενικούς ρύπους, αθόρυβης λειτουργίας, εύκολης διαχείρισης, εξαιρετικής αποτελεσματικότητας και με κάδο χωρητικότητας 240 λίτρων, ταχύτητα έως 6χλμ/ώρα, που καθορίζεται από τον χειριστή, και δυνατότητα κίνησης στα πεζοδρόμια και το οδόστρωμα. Η χρήση της βελτιώνει σημαντικά τις συνθήκες εργασίας των οδοκαθαριστών του Δήμου Αθηναίων, καθώς ο καθαρισμός των δημόσιων χώρων γίνεται ασφαλέστερος, ευκολότερος και ταχύτερος.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας της Lidl Ελλάς, το οποίο τοποθετεί την κοινωνική προσφορά και την περιβαλλοντική συνείδηση σε πρώτο πλάνο.

«Για εμάς στη Lidl Ελλάς η ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας συνδέεται άρρηκτα με τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας. Η στήριξη του προγράμματος «Υιοθέτησε την πόλη σου» είναι η έμπρακτη απόδειξη αυτού», ανέφερε σχετικά η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Lidl Ελλάς.

Γιατί για τη Lidl Ελλάς, ο δρόμος για ένα καλύτερο αύριο είναι ταυτόχρονα δέσμευση και αποστολή της!

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

https://corporate.lidlhellas.gr

www.facebook.com/lidlgr

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

www.instagram.com/lidl_hellas

www.linkedin.com/company/lidlhellas

https://www.youtube.com/user/lidlhellas

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter