Η Lidl Official Fresh Food Partner στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023

Η Lidl Official Fresh Food Partner στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023

Τον Αύγουστο του 2023, θα διεξαχθούν για πρώτη φορά 13 Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI σε μία διοργάνωση. Η Lidl στηρίζει το σημαντικό γεγονός της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας.

Από τις 3 έως τις 13 Αυγούστου, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI θα διεξαχθεί στη Γλασκώβη και σε άλλα σημεία σε ολόκληρη τη Σκωτία. Θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα ποδηλατικά γεγονότα στην ιστορία και θα συνδυάσει για πρώτη φορά 13 υπάρχοντα Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI σε ένα μεγάλο γεγονός.

Στο πλαίσιο αυτό, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI και η Lidl, μία από τις κορυφαίες εταιρείες λιανεμπορίου τροφίμων στη Γερμανία και την Ευρώπη, συνάπτουν εταιρική συμφωνία: Ως Official Fresh Food Partner, η Lidl στηρίζει και τα 13 Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI της διοργάνωσης, επιθυμώντας να δώσει έμφαση στη σημασία της άσκησης και της συνειδητής διατροφής για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Ως εταιρεία λιανεμπορίου τροφίμων, η Lidl δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να λαμβάνουν υπεύθυνες αποφάσεις αγοράς, παρέχοντας πρόσβαση σε φρέσκα και υγιεινά τρόφιμα στην καλύτερη ποιότητα και στην καλύτερη τιμή. Αυτό καθιστά τη Lidl στους πελάτες της ως έναν αξιόπιστο εταίρο για τις καθημερινές τους αγορές.

Διεθνές line up για ένα διεθνές αθλητικό γεγονός 

Ως εταιρεία του ομίλου Schwarz, η Lidl εκπροσωπείται διεθνώς με περισσότερα από 12.000 καταστήματα σε 31 χώρες της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Αυτό συνάδει απόλυτα με τον διεθνή χαρακτήρα και την ποικιλομορφία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας της UCI: Πάνω από 6.000 επαγγελματίες και ερασιτέχνες ποδηλάτες από περισσότερες από 120 χώρες θα αγωνιστούν στα 13 Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter