Η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Παρασκευάς Καρασούλος συμπράττουν στο Αθηναϊκό Καφεθέατρο

Η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Παρασκευάς Καρασούλος συμπράττουν στο Αθηναϊκό Καφεθέατρο

Η τέχνη του τραγουδιού, η μαγεία της ανθρώπινης φωνής, η ομορφιά του λόγου και της μουσικής, έχουν την τιμητική τους στην σκηνή του Αθηναϊκού Καφεθεάτρου.

Η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Παρασκευάς Καρασούλος ανεβάζουν στη σκηνή, τους Απόστολο Κίτσο, Παναγιώτη Λάμπουρα και Θοδωρή Νικολάου, σε ένα ανθολόγιο της στιχουργικής τους κατάθεσης στη σύγχρονη ελληνική δισκογραφία.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού,  δύο σημαντικοί στιχουργοί ενώνουν τους κόσμους τους μέσα από τις φωνές νέων ερμηνευτών, αναγνωρίζοντας την πολυτιμότητα του «μαζί» σε μια κρίσιμη στιγμή για την τέχνη του τραγουδιού αλλά και της πραγματικότητάς μας.

Μαζί οι δύο αγαπημένοι δημιουργοί επιμελούνται και συνυπογράφουν μια μουσική παράσταση με τον τίτλο «Ανάσα μου κι αέρα», με άξονα το διάλογο των στίχων, των εικόνων, των τραγουδιών τους.

Και φωνές τους γίνονται τρεις εξαιρετικοί νέοι ερμηνευτές και μουσικοί που φωτίζουν με το δικό τους τρόπο τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, πού έγιναν ο  λόγος της συγκίνησης και του αισθήματός μας.

Την ενορχήστρωση της παράστασης υπογράφει ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου.

Παραγωγή : Μικρή Άρκτος

Info:

Αθηναϊκό Καφεθέατρο

Κοδριγκτώνος 2, Πεδίο του Άρεως, Αθήνα

Hμέρες παραστάσεων: 30 Δεκεμβρίου 2022 | 1, 6, 7, 13, 14, 20, 21 Ιανουαρίου 2023

Ώρα έναρξης : 21.00

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter