Η Λουξ αναπόσπαστο κομμάτι της Patras IQ

Η Λουξ αποτέλεσε χορηγό στην 6η Έκθεση Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας, Patras IQ, που πραγματοποιήθηκε 12 με 14 Απριλίου 2019, με μεγάλη επιτυχία στην Πάτρα. 

Ειδικότερα, η Patras IQ, την οποία πλαισίωσε χορηγικά η Λουξ, συμβάλει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και ο στόχος της για αύξηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στον παραγωγικό τομέα αποτέλεσε προτεραιότητα στη φετινή διοργάνωση. Το σύνολο των ομιλιών που πραγματοποιήθηκαν από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, ανέδειξαν την αφοσίωση όσων οραματίζονται μια Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης και σε ένα περιβάλλον όπου οι καινοτόμες ιδέες αποτελούν βασική παράμετρο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Λουξ στηρίζει ενεργά διοργανώσεις τέτοιου χαρακτήρα καθώς τόσο η πίστη στην ανάδειξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας όσο και η επένδυση στην καινοτομία και στο ανθρώπινο δυναμικό αποτελούν βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της ελληνικής εταιρείας αναψυκτικών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.