Η Λουξ εντυπωσιάζει στη Food Expo 2018!

Η Λουξ εντυπωσιάζει στη Food Expo 2018!

Στη Food Expo 2018 συμμετείχε η Λουξ δίνοντας ένα δυναμικό παρών στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ελλάδα, η οποία φέτος φιλοξενήθηκε στις 10-12 Μαρτίου στο Metropolitan Expo, της Αθήνας.

Το εντυπωσιακό περίπτερο της Λουξ (4/Α02-Β01), των 110τμ, υποδέχθηκε τους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης που φέτος ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, παρουσίασε τα προϊόντα της στο κοινό, μέσα από τις κλασικές της γεύσεις που έχουν οδηγήσει τη Λουξ ανάμεσα στις κορυφαίες θέσεις της αγοράς αναψυκτικών τα τελευταία χρόνια, καθώς και τα νέα καινοτόμα αναψυκτικά και παγωμένο τσάι λουξ plus ’n light, μόνο με φυσικά γλυκαντικά, 0% ζάχαρη και 60% λιγότερες θερμίδες, που την ανεβάζουν στην κορυφή της καινοτομίας, εισάγοντας μια νέα κατηγορία και μια ουσιαστική ανατροπή στην αγορά των light προϊόντων.

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν σημαντικές εμπορικές συναντήσεις με Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του ευρύτερου χώρου, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες και προοπτικές περαιτέρω ενίσχυσης της δυναμικά αναπτυσσόμενης πορείας των αναψυκτικών και χυμών λουξ.

Να σημειωθεί ότι το περίπτερο της Λουξ επισκέφθηκαν η Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Βαγγέλης Αποστόλου, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς και ο Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Μυστικά & Documento

03/12/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter