Η Λουξ στο επίκεντρο της HORECA 2018 με αγαπημένους celebrities!

Η Λουξ στο επίκεντρο της HORECA 2018 με αγαπημένους celebrities!

Το_x000D_
ετήσιο ραντεβού στη Διεθνή Έκθεση HORECA 2018_x000D_
έδωσε για ακόμη μια χρονιά η Λουξ, η_x000D_
μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών. 

Η έκθεση-θεσμός Μαζικής Εστίασης και Ξενοδοχείων, πραγματοποιήθηκε φέτος στις 9-12 Φεβρουαρίου 2018, στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

Με ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο (Hall 1 A01), η Λουξ υποδέχτηκε τους χιλιάδες επισκέπτες της μεγαλύτερης έκθεσης του κλάδου που είχαν την ευκαιρία να γευτούν για ακόμη μια φορά τα δημοφιλή ελληνικά αναψυκτικά και χυμούς, αλλά και να ανακαλύψουν τη νέα γενιά προϊόντων λουξ plus ’n light, τα πρώτα και μόνα αναψυκτικά αποκλειστικά με φυσικά γλυκαντικά, 0% ζάχαρη, 60% λιγότερες θερμίδες και την ξεχωριστή πλούσια γεύση λουξ, που φέρνουν την ανατροπή στην αγορά των light, καθώς και τα λουξ plus ‘n light tea που ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία.

Η έκθεση αποτέλεσε εκ νέου μια σημαντική ευκαιρία ώστε να πραγματοποιηθούν κομβικές συναντήσεις για την επέκταση υφιστάμενων συνεργασιών αλλά και τη δρομολόγηση νέων που θα φέρουν τα ελληνικά αναψυκτικά, τους χυμούς και το τσάι της Λουξ σε ακόμα περισσότερα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την προτίμησή τους τόσο στην κλασσική όσο και την ανανεωμένη σειρά αναψυκτικών λουξ, δεν παρέλειψαν να εκδηλώσουν με την παρουσία τους αγαπημένα πρόσωπα της επικαιρότητας. Οι ηθοποιοί Ζέτα Δούκα, Ελένη Βαϊτσου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, καθώς και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου επισκέφθηκαν το περίπτερο της Λουξ, δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στην πορεία και τις καινοτόμες ιδέες του brand. Με φωτογραφίες και δοκιμές των γεύσεων του αγαπημένου τους τσαγιού plus ‘n light tea πλαισίωσαν επίσης την παρουσία τους η παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη, το μοντέλο και παρουσιάστρια Αντωνία Καλλιμούκου, όπως και ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός.

Τέλος, η Λουξ αποτελώντας χορηγό της ΑΕΚ, φιλοξένησε στο περίπτερό της την Παρασκευή 9/02 τους παίκτες, Παναγιώτη Τσιντώτα και Γιώργο Γιακουμάκη, συνοδευόμενους από τον Εμπορικό Διευθυντή του ΠΑΕ ΑΕΚ Νίκου Καραούζα, υπενθυμίζοντας τη διαρκή αλληλεπίδρασή της με το χώρο και τους πρωταγωνιστές του αθλητισμού. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter