Η Λουξ συμμετείχε στην Ημέρα Καριέρας του ΟΑΕΔ στην Πάτρα

Η Λουξ συμμετείχε στην Ημέρα Καριέρας του ΟΑΕΔ στην Πάτρα

Η Λουξ, ως ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, συμμετείχε στην Ημέρα Καριέρας του ΟΑΕΔ, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, αποτελώντας την τρίτη κατά σειρά πανελλαδική διοργάνωση του φορέα.

Ειδικότερα, στην Ημέρα Καριέρας του ΟΑΕΔ παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Λουξ, Πλάτωνας Μαρλαφέκας καθώς και στελέχη της εταιρίας που συνομίλησαν με υποψήφιους εργαζομένους. Η Λουξ, που προσφέρει θέσεις εργασίας τόσο στην Πάτρα όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, αναγνωρίζει τον σημαντικό ρόλο του ΟΑΕΔ και τον αντίκτυπο της εν λόγω διοργάνωσης, που λειτούργησε θετικά στη σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας. Ο Αντιπρόεδρος της Λουξ, με αφορμή τη συμμετοχή της εταιρίας, έδωσε συγχαρητήρια στον Διοικητή του ΟΑΕΔ, Σπύρο Πρωτοψάλτη, που αλλάζει την εικόνα του φορέα, επισημαίνοντας ότι οι Ελληνικές επιχειρήσεις έχουν ανάγκη έναν δυνατό και αξιόλογο ΟΑΕΔ.

Η εκδήλωση έδωσε τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία ή αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους των 32 επιχειρήσεων που συμμετείχαν, μεταξύ των οποίων και η Λουξ που βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter