Η Λουξ «ταξίδεψε» στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα

Τα αναψυκτικά και οι φυσικοί χυμοί λουξ «ταξίδεψαν» στα Τρίκαλα και έγιναν μέρος του θεματικού πάρκου «Ο Μύλος των Ξωτικών».

Από τις 29 Νοεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου 2020 μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στον «Μύλο των Ξωτικών», ο οποίος για μία ακόμη χρονιά μεταμορφώθηκε σε ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας διοργανώθηκε για 9η χρονιά με τα αναψυκτικά και τους φυσικούς χυμούς λουξ να χαρίζουν στιγμές απόλαυσης συμπληρώνοντας την παραμυθένια και εορταστική ατμόσφαιρα. Τα Τρίκαλα και συγκεκριμένα ο Μύλος των Ξωτικών θεωρούνται «η ελληνική πρωτεύουσα των Χριστουγέννων» αφού αποτελούν συνώνυμο της χαράς και της διασκέδασης για την περίοδο των εορτών.

Η Λουξ, θέλοντας να μοιράσει χαρά αλλά και απολαυστικές στιγμές συμμετείχε και επισφράγισε την επιτυχία του θεματικού πάρκου, που κάθε χρόνο τέτοια εποχή μεταμορφώνει τα Τρίκαλα στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.