Η Λουξ ξεχωρίζει στα Creative Greece Awards 2018!

Τα αναψυκτικά και οι χυμοί λουξ τιμήθηκαν για ακόμη μια χρονιά στα Creative Greece Awards 2018, που απονεμήθηκαν στο πλαίσιο του ετήσιoυ forum για την ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ, την Τετάρτη 21 Μαρτίου, στο Wyndham Grand Athens Hotel.

Σε μια βραδιά ανάδειξης και επιβράβευσης της ελληνικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, η Λουξ τιμήθηκε με τη διάκριση επιχειρηματικής αριστείας Creative Greece 2018, ξεχωρίζοντας για ακόμη μία φορά ως μία από τις δυναμικότερες εξαγωγικές επιχειρήσεις της χώρας. Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της Λουξ, Πλάτων Μαρλαφέκας, ο οποίος παρεμβαίνοντας, τόνισε τη σημασία της εξαγωγικής δραστηριότητας και των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στις αγορές του εξωτερικού για τη διαδικασία επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας.

Στο ετήσιο forum εξωστρέφειας που διοργανώθηκε από τον εκδοτικό οργανισμό New Times Publishing παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και τους ισχυρότερους ομίλους της ελληνικής αγοράς, πρέσβεις και εμπορικοί ακόλουθοι, εκπρόσωοι των φορέων του κλάδου εξωστρέφειας και προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου.

Η Λουξ υιοθετώντας έναν συνεπή εξωστρεφή χαρακτήρα αναπτύσσει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα έχοντας επιτύχει παρουσία σε 24 χώρες του εξωτερικού και εκπροσωπεί καθημερινά τις ελληνικές αυθεντικές γεύσεις, με υψηλής ποιότητας προϊόντα, στην Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία και την Αυστραλία.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@loux.gr

http://www.loux.gr, http://www.plusnlight.gr/

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.