Η Λυδία Λίθος, του κιοτή η βάσανος

Η Λυδία Λίθος, του κιοτή η βάσανος

Αυτό που θα παρακολουθήσει η κοινωνία, αν γίνει τελικά το debate πριν τις εκλογές της 7 ης Ιουλίου, είναι μια ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα από τους «ανεξάρτητους», «αντικειμενικούς» και «αμερόληπτους» δημοσιογράφους σε πλήρη αρμονία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Φώφη Γεννηματά, τον Δημήτρη Κουτσούμπα και τον Βασίλη Λεβέντη. 

Είναι δε απίθανο οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης να παρουσιάσουν και να αναλύσουν τις θέσεις τους για το πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας την επόμενη μέρα των εκλογών. Εξαίρεση φυσικά αποτελεί ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ήδη μετά τις ευρωεκλογές όρισε τις προγραμματικές θέσεις ως τη βάση της προεκλογικής πορείας του Σύριζα προς τις εθνικές κάλπες.

Ο λαός θα δει στο debate τη Φώφη Γεννηματά ως δεκανίκι του Σημιτικού εκσυγχρονισμού, τον «επαναστάτη», «αντιιμπεριαλιστή», «άξιο» συνεχιστή του κομμουνιστικού κινήματος Δημήτρη Κουτσούμπα και τον «νεοφώτιστο» και «νεόκοπο» πολιτικά Βασίλη Λεβέντη, να προστατεύουν έναν δειλό, ανεπαρκή γόνο, που θέλει πάση θυσία να γίνει πρωθυπουργός.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο στο Κουτί της Πανδώρας

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter