Η «λύσσα» του Αυγενάκη

Είναι πρωτόγνωρη η εμμονή ή καλύτερα η… λύσσα με την οποία ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης επιχειρεί να διαλύσει τις αθλητικές ομοσπονδίες με στόχο την άλωση, την κομματική χειραγώγησή τους, τον απόλυτο έλεγχό τους και φυσικά τη μόνιμη προβολή του. Και προσπαθεί να το κάνει με κάθε τρόπο. Με φωτογραφικές διατάξεις και τροπολογίες προσπαθεί να καθαρίσει «ισόβιους» προέδρους από τις καρέκλες τους, πετυχαίνοντας τελικά τα αντίθετα αποτελέσματα. Γιατί έτσι και «ήρωες» κάνει τους συγκεκριμένους προέδρους ομοσπονδιών, αλλά κυρίως με τις τραγικές του κινήσεις και αποφάσεις βάζει απέναντί του ολόκληρο το αθλητικό κίνημα και στέλνει τον αθλητισμό στις δικαστικές αίθουσες με μακροχρόνιες και καταστροφικές συνέπειες. Για να πετύχει μάλιστα τον σκοπό του ο Λ. Αυγενάκης δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει όποια μέθοδο τον βολεύει.

«Ο κ. Αυγενάκης ψεύδεται, προσβάλλει και συκοφαντεί το σύνολο των αθλητικών στελεχών, ολόκληρη την αθλητική κοινότητα της χώρας, αντί να κάνει τη δουλειά του. Είναι πλέον προφανές ότι ούτε θέλει ούτε μπορεί να αντιληφθεί την εθελοντική προσφορά τους στον ερασιτεχνικό αθλητισμό» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ που ξεμπροστιάζει τον υφυπουργό, ο οποίος δίνει την εντύπωση ότι έχει βάλει σκοπό της ζωής του να διαλύσει τον ελληνικό αθλητισμό. Βλέπετε, έλυσε όλα τα άλλα θέματα που ο ίδιος είχε θέσει ως προτεραιότητές του (οπαδική βία και διαφθορά) και είπε να αποτελειώσει και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό! Ποιος άλλωστε από τους προκατόχους του κατάφερε να θέσει το 95% των αθλητικών σωματείων εκτός νόμου; Η ανικανότητά του ξεπερνά κάθε φαντασία. Το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων που ο ίδιος διαφημίζει έφερε… χάος και αποδεικνύει ότι μόνος στόχος του είναι ο απόλυτος έλεγχος των ομοσπονδιών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.