Η Μαφία «επικήρυξε» με 5.000 ευρώ αστυνομικό σκύλο που βρήκε τόνους ναρκωτικών

Η Μαφία «επικήρυξε» με 5.000 ευρώ αστυνομικό σκύλο που βρήκε τόνους ναρκωτικών

Η Καμόρα, το «παράρτημα» της Μαφίας στη Νάπολη έβγαλε συμβόλαιο θανάτου για έναν από τους μεγάλους της εχθρούς: τον Πότσο.

Ο Πότσο είναι ένα εννιάχρονο Τζακ Ράσελ, ο οποίος ανακάλυψε περισσότερους από δύο τόνους παράνομων ουσιών για την αστυνομία της Νάπολης και τώρα «καταζητείται» από την Καμόρα που δίνει περίπου 5.000 ευρώ για τον θάνατό του, σύμφωνα με τους Times.

Ο Πότσο πήρε το όνομά του από τον πρώην ποδοσφαιριστή της Νάπολης Ιεζεκιήλ Λαβέτσι, το παρατσούκλι του οποίου ήταν Πότσο, δηλαδή «παχουλός».

Ο Πότσο ανήκε σε έναν γιατρό που έμενε κοντά στο γήπεδο Σάο Πάολο, αλλά δωρήθηκε στην αστυνομία όταν ο ιδιοκτήτης του συνειδητοποίησε ότι ήταν αλλεργικός στη γούνα του.

Ο «καταζητούμενος» από την Καμόρα σκυλάκος έχει μυρίσει μεγάλες ποσότητες κοκαίνης, και μάλιστα σε μία επιχείρηση βρήκε τα ναρκωτικά που ήταν «μεταμφιεσμένα» σε σκόνη παιδικού γάλακτος.

Οι φήμες λένε ότι πριν διατάξει την εκτέλεση του Πότσο η Καμόρα είχε αφήσει δηλητηριασμένο φαγητό για να τον σκοτώσει, ενώ είχε προσπαθήσει να αποσπάσει την προσοχή του και με θηλυκά σκυλιά, αλλά απέτυχε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter