Η «Μακεδονική» σαλάτα του βουλευτή Κατσιαντώνη

Η «Μακεδονική» σαλάτα του βουλευτή Κατσιαντώνη

Με μια απλή έρευνα κάποιος στο διαδίκτυο θα βρει τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης του εκλεγμένου με την Ένωση Κεντρώων βουλευτή Γιώργου Κατσιαντώνη που μόλις χθες ανακοίνωσε την προσχώρησή του στη ΝΔ μετά από συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εκεί θα διαπιστώσει κανείς με έκπληξη ότι ο κ. Κατσιαντώνης στις 18 Ιανουαρίου δήλωνε στο Ραδιόφωνο 24/7 ότι «Μια σύνθετη ονομασία μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα», ότι «δεν θα πρέπει να υπάρχουν αλυτρωτικές επιδιώξεις», ότι έχει εμπιστοσύνη στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά επειδή είναι «έμπειρος και γνώστης του θέματος», και «θα φέρει στη Βουλή μια ολοκληρωμένη πρόταση που θα καλύπτει όλο το πολιτικό σύστημα». Μάλιστα ασκούσε και κριτική στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδωνη Γεωργιάδη λέγοντας «άκουγα τον κ. Γεωργιάδη να λέει ότι απλά θέλει να φέρει λύση ο Πρωθυπουργός για να καταστρέψει τη Ν.Δ. δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα» προσθέτοντας ότι με τη σημερινή προσωρινή ονομασία ήδη αποκαλούμε τα Σκόπια, Μακεδονία.

Στη χθεσινή δήλωσή προσχώρησής του στη ΝΔ μεταξύ άλλων δηλώνει επί λέξει για τη συμφωνία των Πρεσπών: «Θέλω να είμαι απολύτως ξεκάθαρος. Θεωρώ εθνικά επιζήμια την συμφωνία που υπεγράφη με τα Σκόπια και θα ήμουν ο τελευταίος σε αυτή τη Βουλή που θα την υπερψήφιζε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter