Η Μάνδρου «ξεπλένει» τον γυναικοκτόνο στα Γλυκά Νερά και το twitter ξεσπά εναντίον της

Η Μάνδρου «ξεπλένει» τον γυναικοκτόνο στα Γλυκά Νερά και το twitter ξεσπά εναντίον της

Την οργή των χρηστών του twitter και όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει και πάλι η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου η οποία όπως φαίνεται από τα λεγόμενά της δεν έχει πειστεί από την ομολογία του 32χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για τον γυναικοκτόνο στα Γλυκά Νερά η Ιωάννα Μάνδρου ξέροντας καλά πως να…«ξεπλένει» ενόχους, όπως συνέβη και στην υπόθεση του Λιγνάδη, αποκάλεσε τον καθ΄ομολογία δράστη «φερόμενο δράστη».

Συγκεκριμένα, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο ΣΚΑΙ για την υπόθεση είπε χαρακτηριστικά προκαλώντας οργή στους πολίτες που την άκουγαν εκείνη την ώρα.

«Για να είμαστε ειλικρινείς ο φερόμενος ως δράστης μόλις είδε το πτώμα έκανε αυτό που έχουν κάνει πάρα πολλοί στην ίδια θέση. Σκέφτηκε να το εξαφανίσει. Θυμόμαστε την περίπτωση του Φραντζή. […] Αυτός το μπόρεσε αυτό: δηλαδή να πάρει και να τεμαχίσει. Αυτός ο τύπος εδώ, ο φερόμενος ως δράστης, η συγκρότηση της προσωπικότητάς του δεν του επέτρεπε κάτι τέτοιο. Δεν είναι για αίματα, είναι πιο αποστειρωμένος. Οδηγήθηκε στην λύση της σκηνοθεσίας της ληστείας».

Από τις δηλώσεις της κυρίας Μάνδρου που μένουν… αξέχαστες είναι και στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, όταν είχε η ίδια δηλώσει για θα θύματά του «Tα παιδιά αυτά που βρισκόντουσαν σε ένα σπίτι και ξενυχτάγανε και υφίσταντο αυτά που υφίσταντο, μάνα και πατέρα δεν είχανε;».

H σημερινή αναφορά πυροδότησε κύμα αντιδράσεων στο Twitter

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter