Η Μάνη έγινε μούσα και μπορείτε να την απολαύσετε στο Aria Estate Suites & Spa

Η Μάνη έγινε μούσα και μπορείτε να την απολαύσετε στο Aria Estate Suites & Spa

Η SWOT | Hospitality Management Company ανακοινώνει νέα συνεργασία με το Aria Estate Suites & Spa, μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας, εμπνευσμένο από την αγνή ομορφιά της Μανιάτικης γης. H SWOT αναλαμβάνει τη διαχείριση λειτουργίας του πολυτελούς ξενοδοχείου στο Λιμένι της Μάνης, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του στις 9 Απριλίου 2020. 

Οι 16 πολυτελείς Σουίτες – Διαμερίσματα, χτισμένες αμφιθεατρικά, προσφέρουν ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στο Μεσσηνιακό Κόλπο αλλά και το ξεχωριστό ηλιοβασίλεμα της Μάνης. Η αυθεντική και αξέχαστη εμπειρία διαμονής με απόλυτη ιδιωτικότητα στην οποία σας καλεί το Aria Estate Suites & Spa, χαρακτηρίζεται από τον βιώσιμο χαρακτήρα της αρχιτεκτονικής του, με τα τοπικά υλικά και τεχνικές χτισίματος αλλά και από το άπλετο φυσικό φως που γεμίζει όλους τους χώρους.

Κάθε μία από τις σουίτες του Aria Estate είναι ξεχωριστά σχεδιασμένη και διακοσμημένη, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία στους επισκέπτες για 16 μοναδικές επιλογές ρομαντικών ή οικογενειακών αποδράσεων στο σε έναν από τους σημαντικότερους φυσικούς βιοτόπους όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Η SWOT & το Aria Estate σας καλωσορίζουν σε μία ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας, φροντίζοντας για την απόλυτη χαλάρωση του επισκέπτη στο SPA με την εσωτερική πισίνα και το ειδικά σχεδιασμένο μενού των SPA Treatments, καθώς και στο εστιατόριο, όπου προσφέρονται μοναδικές δημιουργίες πρωί και βράδυ, με θέα τη θάλασσα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter