Η Μαρέβα και επίσημα εκπρόσωπος της ΝΔ

Η Μαρέβα και επίσημα εκπρόσωπος της ΝΔ

Θα σας μεταφέρω ένα παραπολιτικό που μπορεί να μη λέει τίποτε αλλά μπορεί να λέει και πολλά. Χθες το πρωί (τοπική ώρα, απόγευμα για εμάς) έξω από τον αρχιεπισκοπικό ιερό ναό της Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη πλήθος κόσμου περίμενε να χαιρετίσει τον νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, στην τελετή ενθρόνισής του.

Ήταν εκεί ο αντιπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη και Μητροπολίτης Γερμανίας, Αυγουστίνος, ο υπουργός Υγείας των ΗΠΑ, Άλεξ Αζάρ, ο Έλληνας ΥΠΕΞ Γιώργος Κατρούγκαλος, ο Κύπριος πρέσβης Ανδρέας Μαυρογιάννης, έξι εύζωνες από την Προεδρική φρουρά που έστειλε ο ΠτΔ και πλήθος κόσμου.

Μάλιστα οι διοργανωτές λόγω των πολύ αυστηρών μέτρων ασφαλείας μέσα στον Ναό είχα στήσει στο δρόμο γιγαντοοθόνη για να μπορεί ο κόσμος να δει την ενθρόνιση.

Ο σκηνοθέτης, όπως είναι φυσικό εστίαζε στην περήφανη μητέρα του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής έχοντας διαρκώς πλάι της μια γυναίκα με ένα κομψό μαύρο φόρεμα. Όσοι εκ των προσκεκλημένων ή του κόσμου έξω από τον Ναό δεν γνώριζαν ποια ήταν η γυναίκα αυτή που έδειχνε διαρκώς η τηλεόραση κατάλαβαν όταν ο Μητροπολίτης Αυγουστίνος, προσφώνησε τους εκπροσώπους των κομμάτων. 

Τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε, εκπροσωπεί ο ΥΠΕΞ Γ. Κατρούγκαλος και τη ΝΔ η Μαρέβα Μητσοτάκη! Τόμπολα η παρευρισκόμενοι και όσοι περίμεναν να δουν τον Τομεάρχη Εξωτερικών του κόμματος, τον κ. Κουμουτσάκο ή έστω βρε αδελφέ τους αναπληρωτές ταύρο Καλαφάτη, Σίμο Κεδίκογλου, Σάββα Αναστασιάδη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μια νέα, ελπιδοφόρα ημέρα ξημέρωσε για την Εκκλησία μας στην Αμερική και για την Ομογένειά μας. Το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο επέλεξε ως νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής έναν κληρικό σπάνιου ήθους και μοναδικών χαρισμάτων. Ο Αμερικής Ελπιδοφόρος έχει το ταλέντο να ενώνει. Και την καρδιά για να αγαπά. Και το όραμα και το σχέδιο για το αύριο. Άξιος! Metropolitan Elpidophoros of Bursa elected Archbishop of America.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter