Η Μαρέβα με ποδιά παράγει «φιλανθρωπία» (Photo)

Η Μαρέβα με ποδιά παράγει «φιλανθρωπία» (Photo)

Εκεί ανάμεσα στις αναρτήσεις για τον φίλο του συζύγου της, Μάνφρεντ Βέμπερ, τα δημοσιεύματα εναντίον του Μαδούρο (και υπέρ Γκουαϊδό, εννοείται) ξεχωρίσαμε τη ανάρτηση της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη για τη φιλανθρωπική της δράση.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι βρέθηκε στη Σιάτιστα Κοζάνης την Κυριακή, συνοδεύοντας τον σύζυγό της, πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ακολούθησε ωστόσο το δικό της πρόγραμμα και βοήθησε τον σύλλογο «Καλό Σαμαρείτης».

Γράφει λοιπόν στην ανάρτησή της η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη:

«Ο σύλλογος ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ φροντίζει να εκδηλώνει έμπρακτα την αγάπη του προς τον συνάνθρωπο, διανέμει καθημερινά 130 μερίδες φαγητού σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας. Εθελόντριες ακούραστα διακονούν στην κουζίνα του συλλόγου ώστε να φτάνει καθημερινά ένα πιάτο ζεστό φαγητό».

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να έχει αντίρρηση, μόνον που κάτι τέτοιες σκηνές σε προεκλογική εκστρατεία, αν τις συνδυάσεις και με τις θέσεις του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, δεν παραπέμπουν σε… κοινωνική πολιτική και σε προστασία των αδυνάμων. Παράγει ακριβώς το αντίθετο: 

Γιατί είναι το έλλειμμα της κοινωνικής πολιτικής που δημιουργεί την ανάγκη της φιλανθρωπίας. Ίσως και οι τύψεις του «βρίσκομαι από την άλλη πλευρά, σε άλλη τάξη».

Και βέβαια ποτέ δεν θα εξηγήσει κανένας Μητσοτάκης και καμία Μαρέβα Μητσοτάκη γιατί πρέπει να γίνονται απολύσεις, γιατί πρέπει να κόβουν συντάξεις και γιατί πρέπει να υπάρχει μια κοινωνία όπου οι πλούσιοι θα γίνονται πιο πλούσιοι… και οι φτωχοί πιο φτωχοί…

Αυτά γιατί το «ένα πιάτο φαΐ» που δεν συνδυάζεται με ανάλογες πολιτικές, δηλώνει το έλλειμμα ανθρωπισμού, όχι την ευαισθησία…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter