Η Μαρέβα τώρα μοιράζει και εξώδικα σε υπουργούς!

Η Μαρέβα τώρα μοιράζει και εξώδικα σε υπουργούς!

Σε δύο υπουργούς μοίρασε εξώδικα η Μαρέβα Μητσοτάκη,  στον υπουργό επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο και στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής,  Νίκο Παππά. Επίσης, τα εξώδικα έφτασαν και σε τρεις εκδότες εφημερίδων, τον Κώστα Βαξεβάνη της εφημερίδας Documento, τον Νικόλα Βουλέλη της Εφημερίδας των Συντακτών και τον Γιάννη Φιλιππάκη της εφημερίδας Δημοκρατία.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη κατέφυγε στα εξώδικα διαμαρτυρόμενη για όσα έχουμε πει και έχουμε γράψει για την σχέση της με την εταιρία Endeavor και τον ρόλο του Τζον Σφακιανάκη, ισχυριζόμενη ότι τα δημοσιεύματα τη συκοφαντούν και κατονομάζοντας τους υπουργούς για δυσφήμιση, την ώρα που ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής κατονόμασε τον Τζον Σφακιανάκη ως πραγματικό μεσάζοντα στην υπόθεση της πώληςσης βλημάτων στην Σαουδική Αραβία. Αλλά πώς προκύπτει η συκοφαντία; 

Πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για μεγάλη επικοινωνιακή γκάφα που “πυροβολεί” τα πόδια της Νέας Δημοκρατίας, επί της ουσίας το ερώτημα είναι γιατί η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη θεωρεί συκοφαντική δυσφήμιση τα δημοσιεύματα που την εμφανίζουν να έχει σχέσεις με τον Τζον Σφακιανάκη, ο οποίος εμφανίζεται ως μέλος της Endeavor στην Σαουδική Αραβία, της εταιρίας που ίδρυσε η Μαρέβα Μητσοτάκη και είναι αντιπρόεδρος στο ελληνικό τμήμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς δε σχολίασε κάτι περισσότερο από το γεγονός ότι και των δύο τα ονόματα εμφανίζονται στις διοικήσεις του ίδιου μη κυβερνητικού οργανισμού. Τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν είναι στοιχεία τα οποία μπορεί να βρει κανείς στο διαδίκτυο, όπως και στο βιογραφικό του ίδιου του κ. Σφακιανάκη. Άρα δεν πρόκειται για κατασκευασμένες πληροφορίες.

Γιατί, λοιπόν, καταφεύγει στα εξώδικα; Μοίρασε κανείς ψευδείς ειδήσεις; Της φόρτωσε κάποιο αδίκημα; Τη συνδέουν με εγκληματική δράση; Ή μήπως την ενοχλεί η σύνδεσή της μ’ έναν άνθρωπο ο οποίος εμφανίζεται ως παράγοντας με δράση στη Μέση Ανατολή;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter