Η Μαρία Καρυστιανού καταθέτει τη Δευτέρα στη Βουλή 1,3 εκατ. υπογραφές – «Να πάρουμε πίσω το οξυγόνο»

Η Μαρία Καρυστιανού καταθέτει τη Δευτέρα στη Βουλή 1,3 εκατ. υπογραφές – «Να πάρουμε πίσω το οξυγόνο»

«Να πάρουμε πίσω το οξυγόνο», τονίζει μεταξύ άλλων η Μαρία Καρυστιανού σε ανάρτησή της όπου πληροφορεί για την κατάθεση στη Βουλή από τον σύλλογο Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών των 1,3 εκατ. υπογραφών για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την κατάργηση της ασυλίας των βουλευτών.

«Η 7η Ιουλίου 2025, σηματοδοτεί την επαναφορά της Δημοκρατίας στην Ελλάδα» αναφέρει η Μαρία Καρυστιανού για την πρωτοβουλία που έχουν αγκαλιάσει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες.

«Η ατιμωρησία των Πολιτικών δεν συνάδει ούτε με την Ηθική, ούτε με τον Νόμο, ούτε με τη Δημοκρατία», τονίζει η κυρία Καρυστιανού.

«Είναι πάνω από ξεκάθαρο ότι οι ίδιοι δεν θα ελέγξουν τις τεράστιες ποινικές ευθύνες τους (Τέμπη, ΟΠΕΚΕΠΕ και πόσα άλλα σκάνδαλα που είναι ακόμη θαμμένα και πρέπει να βγουν στο φως). Μας κοροϊδεύουν!!

Για αυτό και πρέπει να ενεργοποιηθούμε εμείς, οι ΠΟΛΙΤΕΣ, για το κοινό καλό και για να έρθει επιτέλους η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στη χώρα!», προσθέτει.

Η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού;

«Η 7η Ιουλίου 2025, σηματοδοτεί την επαναφορά της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Τη Δευτέρα, 07.07.2025 καταθέτουμε στη Βουλή, τις ένα εκατομμύριο τριακόσιες χιλιάδες (1.300.000) υπογραφές που συγκεντρώθηκαν για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την κατάργηση της ασυλίας που έχουν οι Πολιτικοί για τις ποινικές ευθύνες τους.

Η ατιμωρησία των Πολιτικών δεν συνάδει ούτε με την Ηθική, ούτε με τον Νόμο, ούτε με τη Δημοκρατία.

Είναι πάνω από ξεκάθαρο ότι οι ίδιοι δεν θα ελέγξουν τις τεράστιες ποινικές ευθύνες τους (Τέμπη, ΟΠΕΚΕΠΕ και πόσα άλλα σκάνδαλα που είναι ακόμη θαμμένα και πρέπει να βγουν στο φως). Μας κοροϊδεύουν!!

Για αυτό και πρέπει να ενεργοποιηθούμε εμείς, οι ΠΟΛΙΤΕΣ, για το κοινό καλό και για να έρθει επιτέλους η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στη χώρα!

Για να πάρουμε πίσω το ΟΞΥΓΟΝΟ που μας ανήκει!».

Διαβάστε επίσης:

Όταν ο Αυγενάκης χαρακτήριζε τις αποκαλύψεις του Documento για τον ΟΠΕΚΕΠΕ «συκοφαντίες»

TAZ – ΟΠΕΚΕΠΕ: Εγκληματίες αξιωματούχοι διασφάλιζαν ψήφους στη Νέα Δημοκρατία

ΣΥΡΙΖΑ: Ανάδειξη Γραμματέα και νέας Πολιτικής Γραμματείας από την Κεντρική Επιτροπή

Documento Newsletter