Η Μαρία Σπυράκη εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ – Γιατί καρατόμησαν τον Κικίλια – Ψάχνουν θέση για τον Άδωνι

Η Μαρία Σπυράκη εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ – Γιατί καρατόμησαν τον Κικίλια – Ψάχνουν θέση για τον Άδωνι

Νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής Μ. Σπυράκη, ενώ Διευθυντής του Γραφείου Τύπου ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας στη θέση του Μακάριου Λαζαρίδη.

Οι πληροφορίες για την αντικατάσταση του Βασίλη Κικίλια που διοχετεύτηκαν το προηγούμενο διάστημα σε συνδυασμό με τα «πυρά» που εκτόξευε εναντίον του ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, μονοπώλησαν και χθες το ενδιαφέρον των στελεχών του κόμματος στο συνέδριο της ΝΔ, καπελώνοντας την προσπάθεια της ηγεσίας να δημιουργήσει νέα ατζέντα και δημιουργώντας ισχυρούς εσωτερικούς κλυδωνισμούς.

Είναι ενδεικτικό ότι από τις εργασίες του προσυνεδρίου απουυσίαζε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, από τον οποίο και αφαιρέθηκε το χαρτοφυλάκιο του τομέα Εθνικής Άμυνας, το οποίο αναλαμβάνει ο Β. Κικίλιας. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, φέρεται σφόδρα ενοχλημένος και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τώρα στη ΝΔ ψάχνουν θέση να τον βολέψουν για να σταματήσει η γκρίνια.

Ο Β. Κικίλιας το τελευταίο διάστημα είχε δεχθεί δριμεία κριτική από στελέχη του κόμματος επειδή δημοσιοποίησε τη σχέση του με την Τζένη Μπαλατσινού.

Οι ανακοινώσεις για αλλαγή του επικοινωνιακού επιτελείου, έγιναν, πάντως, βεβιασμένα, εξαιτίας της πίεσης που φαίνεται να ασκήθηκε στον Πρόεδρο της ΝΔ για να εκπαραθυρώσει το Βασίλη Κικίλια από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανακοινώθηκαν νωρίτερα και οι προσχεδιασμένες αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο του Προέδρου της ΝΔ αν και επρόκειτο να γίνουν μετά το συνέδριο του κόμματος, τον Δεκέμβριο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter