Η Μαρία Χούκλη επισήμως στην επικοινωνιακή ομάδα Μητσοτάκη (Έγγραφο)

Η Μαρία Χούκλη επισήμως στην επικοινωνιακή ομάδα Μητσοτάκη (Έγγραφο)

Και με την βούλα τέθηκε στο δυναμικό των δημοσιογράφων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη η Μαρία Χούκλη. 

Επισήμως από τις 9 Ιουλίου 2019, με απόφαση του πρωθυπουργού, διορίστηκε, σε θέση ειδικής συμβούλου στο Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Ακη Σκέρτσου. Πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η δημοσιογράφος θα ενισχύσει ποικιλοτρόπως την επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι επιβεβαιώνεται το Documento που σε άρθρο του (τεύχος 143/11.08.2019) για την ομάδα προπαγάνδας του Μαξίμου και τα νέα πρόσωπα επικοινωνίας σημείωνε, ότι «έχουν προσληφθεί ή οσονούπω θα προσληφθούν η Μαρία Χούκλη (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γνωστή δημοσιογράφος θα εργαστεί στο γραφείο του υφυπουργού Ακη Σκέρτσου)».

Εν τω μεταξύ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η Μαρία Χούκλη να συμβάλει στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Από καιρό υπάρχει έντονη φημολογία για την επιστροφή της (με εκπομπή ή με κάποιον άλλο τρόπο) στην δημόσια τηλεόραση, όπου είχε επί χρόνια θητεύσει. Παράλληλα, η πολυετής παρουσία της στον ενημερωτικό τομέα και στα δελτία ειδήσεων ιδιωτικών καναλιών (MEGA, ANTENNA) την κατατάσσει στα πρόσωπα που ανά διαστήματα βρίσκονταν στο επίκεντρο της συζήτησης για τα ΜΜΕ. 

Σήμερα με τις εξελίξεις αλλαγών στην ΕΡΤ να τρέχουν, σε διοικητικό επίπεδο με παρεπόμενες αλλαγές και στον τρόπο λειτουργίας αλλά και στο περιεχόμενο του προγράμματος, η ΝΔ αναζητά πρόσωπα με “οικείο” προφίλ, σαν επικοινωνιακό σωσίβιο για το αφήγημά της περί ακομμάτιστης, πολυφωνικής και ανεξάρτητης ΕΡΤ που έχει ήδη βουλιάξει…

https://www.documentonews.gr/filegrid/2019/08/23/5d5fdc43825e6326d84dc923.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter