Η Μάρω Δούκα, η Μέλπω Λεκατσά και οι άλλοι

Η Μάρω Δούκα, η Μέλπω Λεκατσά και οι άλλοι

«Όταν καλέσαμε την κ. Μάρω Δούκα να της προτείνουμε να είναι στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς, η πρώτη της αντίδραση ήταν ότι δεν έχει αρκετά προσόντα για μια τέτοια θέση. Κυρία Δούκα, τιμή μας» έγραψε η Έφη Αχτσιόγλου παρουσιάζοντας την υποψηφιότητα της μεγάλης κυρίας των γραμμάτων.

Άθελά της, υποθέτω, η αποτυχούσα υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και νυν βουλευτής της ΝΕΑΡ περιέγραψε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα όχι μόνο της Αριστεράς αλλά ολόκληρου του πολιτικού φάσματος σήμερα.

Προσέξτε: Η μεγάλη κυρία των γραμμάτων, η σπουδαία πεζογράφος, η πολυβραβευμένη συγγραφέας που τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί στις μισές γλώσσες του πλανήτη, η 77χρονη Μάρω Δούκα, θεωρεί ότι δεν διαθέτει τα προσόντα ώστε να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής.

Από την άλλη, η 39χρονη σήμερα Έφη Αχτσιόγλου που σε ηλικία μόλις 30 ετών έγινε διευθύντρια στο υπουργείο Εργασίας, στα 31 υπουργός Εργασίας, στα 34 βουλευτής Επικρατείας, στα 38 εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής µε σταυρό και ένα μήνα αργότερα δήλωσε υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούσε προφανώς ότι έχει τα προσόντα όχι μόνο να προεδρεύσει του κόμματος αλλά και να γίνει πρωθυπουργός των Ελλήνων.

Δυστυχώς, αυτή είναι η πολιτική σήμερα. Δείτε τι γίνεται σε όλα τα κόμματα. Βρίθουν από ανεπάγγελτους επαγγελματίες πολιτικούς, παιδιά του κομματικού σωλήνα και αδίστακτους καριερίστες που περιβάλλονται από Αυτιάδες, Ελεονώρες, Μπελέρηδες.

Ευτυχώς, τα μέγεθη της Μάρως Δούκα, όπως και της Μέλπως Λεκατσά που θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι τόσο τεράστια που οι υπόλοιποι δεν φτάνουν ούτε να τα αγγίξουν. Είναι δύο κόσμοι άσχετοι μεταξύ τους…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter