Η “μάχη” με τον Αλβάρο κόστισε στην Αθηνά Ωνάση το άλογό της

Η “μάχη” με τον Αλβάρο κόστισε στην Αθηνά Ωνάση το άλογό της

Την πρώτη της δικαστική «μάχη» και μαζί και το αγαπημένο της άλογο έχασε η Αθηνά Ωνάση από τον πρώην σύζυγό της, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Συγκεκριμένα, τα βραζιλιάνικα δικαστήρια δικαίωσαν τον Αλβάρο για το θρυλικό άλογο Κορνέτο Κ που δεν μπορούσε ως τώρα να πλησιάσει.

Η Αθηνά Ωνάση, μετά το χωρισμό της με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα, του απαγόρευσε να πλησιάζει τα άλογα που είχαν αγοράσει όταν ήταν ζευγάρι. Μάλιστα, η Αθηνά είχε βάλει μέχρι και security να προσέχουν το αγαπημένο άλογο του πρώην άντρα της, δίνοντας ρητή εντολή να μην τον αφήνουν να έρθει σε επαφή μαζί του, γνωρίζοντας την αδυναμία που του είχε.

Ο Αλβάρο είχε απαντήσει τότε με αγωγή 10 εκατομμυρίων δολαρίων κατηγορώντας την Αθηνά πως φταίει για τις κακές του επιδόσεις στην ιππασία και την κατρακύλα που έχει στην παγκόσμια κατάταξη με τους καλύτερους αναβάτες.

Τελικά, το δικαστήριο, φαίνεται πως τον δικαιώνει σε ένα βαθμό αφού με απόφασή του το δικαστήριο ζητά από την Αθηνά Ωνάση να επιστρέψει το άλογο στον Αλβάρο. Ταυτόχρονα, η απόφαση θέλει την Αθηνά να μην μπορεί να πουλήσει τα άλογα που είχαν αποκτήσει ως ζευγάρι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter