Η Μάχη της Κρήτης ζωντανεύει μέσα από video game (Video)

Η μάχη της Κρήτης (Operation Mercury), που ξεκίνησε τον Μάιο του 1941, ζωντανεύει μέσα από ένα δωρεάν update του «Battlefield V».

Η μεταφορά μοιάζει αρκετά καλή καθώς υπάρχει «ασυμμετρία» δυνάμεων: Οι Γερμανοί υπερτερούν σημαντικά στα εναέρια μέσα ενώ οι Βρετανοί έχουν αρκετά άρματα μάχης.

Την ίδια ώρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει η προσπάθεια για αποτύπωση του ελληνικού τοπίου με βραχώδεις ακτές της Κρήτης αλλά και τα σπίτια του νησιού.

Σημειώνεται πως τo Mercury θα είναι δωρεάν για όλους τους κατόχους του Battlefield V, όπως και όλα τα υπόλοιπα DLC που έχουν κυκλοφορήσει στο πλαίσιο του Tides of War.

Τo map θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες στις 30 Μαΐου, ήτοι μια ημέρα πριν τη λήξη της Μάχης της Κρήτης (διήρκησε από τις 20 Μαΐου 1941 έως την 1 Ιουνίου 1941).

Πηγή: Gamespot.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.