Η μάχη των βαρόνων

Η μάχη των βαρόνων

Αν πιστέψει κανείς τους εσωκομματικούς αντιπάλους του Κυριάκου Μητσοτάκη η ΝΔ θα βγει τριχοτομημένη από το 12o συνέδριο. Αυτή τη στιγμή πάντως είναι άγνωστο ποια βαρονία τελικά θα επικρατήσει.

Σύμφωνα με κομματικά στελέχη, στην εσωκομματική μάχη της Κυριακής για τους 150 καρεκλοκένταυρους της Πολιτικής Επιτροπής τον πρώτο λόγο θα έχει ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας μαζί με τον υπαρχηγό του Αδ. Γεωργιάδη και τις λοιπές δεξιές και ακροδεξιές ομάδες εμφανίζονται σίγουροι ότι μετά την εκλογική διαδικασία θα ελέγχουν πάνω από το 40% της Πολιτικής Επιτροπής.

Από την άλλη πλευρά οι προεδρικοί υποστηρίζουν ότι οι συσχετισμοί θα είναι σαφώς υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος δεν έχει εμπλακεί κι ούτε θα εμπλακεί στη σχετική διαδικασία.

Ερωτηματικό τέλος παραμένει τι σκορ θα καταγράψουν τα στελέχη της λεγόμενης καραμανλικής πτέρυγας. Η εικόνα πάντως που μεταφέρουν συνεργάτες τους Κυρ. Μητσοτάκη και κάποια μέλη της οργανωτικής επιτροπής, είναι ότι τα καραμανλικά στελέχη τα οποία θα εκλεγούν στην νέα Π.Ε θα είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με το προηγούμενο συνέδριο. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter