Η «μάχη» της Ευρώπης: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θέλουν μόνο νίκη

Η «μάχη» της Ευρώπης: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θέλουν μόνο νίκη

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ παίζουν τα ρέστα τους σήμερα το βράδυ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που συμμετέχουν. Οι πρωταθλητές υποδέχονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Φενέρμπαχτσε (22.00-Cosmote Sport2) και με νίκη σφραγίζουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Εχουν έναν βαθμό διαφορά από την τουρκική ομάδα και στο πλευρό του θα βρίσκονται περίπου 30.000 φίλαθλοι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να εμπιστευτεί ένα σχήμα με Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια και Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα. Οι Εμβιλά, Μαντί Καμαρά θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ με τον Αγκιμπού Καμαρά να παίζει πιο μπροστά τους και σε ελεύθερο ρόλο. Στα άκρα φαβορί να ξεκινήσουν είναι οι Ονιεκούρου, Μασούρας και ο φορμαρισμένος Ελ Αραμπί θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Διαιτητής του αγώνα στο Φάληρο θα είναι ο έμπειρος Ισπανός Αντόνιο Λαόθ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δοκιμάζεται στην Μπρατισλάβα με αντίπαλο την Σλόβαν (19.45, Cosmote Sport3) με την οποία ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση του 6ου ομίλου του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Με νίκη στην ουσία εξασφαλίζει την πρόκριση, καθώς την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Λίνκολν που ακόμα δεν έχει κερδίσει ούτε ένα πόντο.

Το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της πανδημίας, και ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αγωνιστεί με τους Πασχαλάκη, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter