Η μαύρη βίβλος του Κυριάκου Μητσοτάκη: Τέσσερα χρόνια, εκατό σκάνδαλα

Η μαύρη βίβλος του Κυριάκου Μητσοτάκη: Τέσσερα χρόνια, εκατό σκάνδαλα

Οι παρακολουθήσεις πολιτικών αντιπάλων, υπουργών, αρχηγών των ενόπλων δυνάμεων και δημοσιογράφων, αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου των σκανδάλων της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Εδώ και τέσσερα χρόνια, από τότε δηλαδή που η ΝΔ ανέλαβε τη διακυβέρνηση, έχει καταλυθεί πλήρως το κράτος Δικαίου κι έχει αποκαλυφθεί μια σειρά σκανδάλων, ενορχηστρωτής των οποίων είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Η διαφθορά, έχει εισβάλει για τα καλά σε κάθε δομή του κράτους. Το πιστοποιούν, οι χιλιάδες μετακλητοί, οι απευθείας αναθέσεις δισεκατομμυρίων, η πλήρης διάλυση του ΕΣΥ και οι χιλιάδες νεκροί της πανδημίας και βέβαια μια σειρά άλλων υποθέσεων, τις περισσότερες από τις οποίες έχει φέρει στο φως το Documento. Ακόμη όμως, η αντιμετώπιση και οι συνεχείς απόπειρες φίμωσης των λίγων Μέσων Ενημέρωσης που επέλεξαν να ασκούν δημοσιογραφία, οι εκδικητικές διώξεις δημοσιογράφων και η κατάσταση του Τύπου γενικώς, η ελευθερία του οποίου κατρακυλά χρόνο με τον χρόνο.

Δεν είναι όμως μόνον αυτά. Επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη, τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα παραμερίστηκαν. Η αστυνομία καταγγέλλεται όπως ποτέ άλλοτε για βίαιη και αυταρχική συμπεριφορά, ενώ, αποδεδειγμένα αθώοι πολίτες, καταλήγουν ακόμα και στη φυλακή, χωρίς στοιχεία, απλώς για να ενισχύει η κυβέρνηση το αφήγημά της περί τάξης και ασφάλειας. Είναι επιπλέον, πρωτοφανείς στα χρονικά οι παρεμβάσεις και η εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης.

Το Documento, συγκεντρώνει αυτή την Κυριακή, σ’ έναν δωδεκασέλιδο φάκελο που υπό κανονικές συνθήκες θα γινόταν αντικείμενο πολλών εισαγγελικών ερευνών, τα 100 μεγάλα σκάνδαλα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του και ρίχνει ξανά φως στο τερατώδες δημιούργημά του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter