H μεγάλη κυβίστηση της Ελενας Ράπτη

H μεγάλη κυβίστηση της Ελενας Ράπτη

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις, λέει ο λαός, αλλά η βουλευτής της ΝΔ Ελενα Ράπτη προτίμησε τους επιδεικτικά μεγάλους σταυρούς χάριν των… σταυρών που προέρχονται από το ποίμνιο της εκκλησίας.

Οταν όμως ο ορθός λόγος και η επιστήμη επικράτησαν βρέθηκε «επί ξύλου κρεμάμενη», πολιτικά ακάλυπτη και κοινωνικά αποσυνάγωγη. Ετσι έκανε αυτό που κάνουν οι παλαιοί πολιτικοί: μια μεγάλη κυβίστηση. Μέσα σε μία εβδομάδα άλλαξε γνώμη, χωρίς να μας πει γιατί την άλλαξε. Πότε είχε δίκιο; Στις 8 Μαρτίου ή στις 15 Μαρτίου.

(Ε)σκατοψυχιές

Μερικά άσχετα μεταξύ τους πράγματα. Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας διόρισε τον φίλο του Παναγιώτη Αρκουμανέα πρόεδρο στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας. Εως τότε ο Π. Αρκουμανέας είχε εταιρεία δημόσιων σχέσεων.

Ο Π. Αρκουμανέας ανήρτησε ένα βίντεο αμφιβόλου αισθητικής για να προμοτάρει την καμπάνια «Μένουμε σπίτι». Στο βίντεο η σύζυγός του δημοσιογράφος Εύα

Αντωνοπούλου εμφανίζεται να ψιλοκόβει μανιτάρια και να φτιάχνει αυγά στην κουζίνα της. Το βίντεο δέχτηκε κριτική για την αισθητική του στα κοινωνικά δίκτυα.

Η σύζυγος του Π. Αρκουμανέα έκανε retweet ανάρτηση που αναφέρει μεταξύ άλλων «πότε θα βρούμε έναν ιό να χτυπάει μόνο ζαίους να ησυχάσουμε από την απύθμενη βλακεία τους;». Ο Π. Αρκουμανέας παραμένει στον ΕΟΔΥ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter