Η «μεγάλη μέρα» που ξημέρωσε για τον Άδωνη και το αυτογκόλ για τη Novartis (Video)

Η «μεγάλη μέρα» που ξημέρωσε για τον Άδωνη και το αυτογκόλ για τη Novartis (Video)

Μια «μεγάλη μέρα» για την Ελλάδα περίμενε για σήμερα ο Άδωνης, ο οποίος σήκωσε τη δική του… επανάσταση για το σκοπιανό, αφού μπερδεύτηκε και μπέρδεψε, η αλήθεια είναι, τη ΝΔ για το ποιόν νυν, τέως και πρώην αρχηγό του κόμματος στηρίζει για το θέμα της ονομασίας.

Μια κατανόηση να τη δείξουμε πάντως, μια και οι παλινωδίες της ΝΔ στο θέμα της ονομασίας… πάνε κι έρχονται εδώ και δεκαετίες.

Αφού πάντως ο Άδωνης αποφάσισε ότι το χρέος του είναι να χρησιμοποιήσει το θέμα του συλλαλητηρίου για να ζητήσει κατακραυγή κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού (είπαμε, κατανόηση στο… μπέρδεμα του αντιπροέδρου, είναι δύσκολα αυτά τα θέματα), έβαλε και… υπερήφανα αυτογκόλ όσον αφορά στο θέμα της Novartis και των αποκαλύψεων του Documento.

Aρχικά ο Άδωνης κατέφυγε στο Twitter για να εκφράσει το εθνικοπατριωτικό-αντικυβερνητικό του πνεύμα:

Λίγες ώρες μετά και πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι από το τυπογραφείο, ο Άδωνις έσπευσε να μιλήσει για ψευδομάρτυρες και να ανακοινώσει ότι θα απαντήσει για το Novartis-Gate, επιβεβαιώνοντας έτσι την αποκάλυψη του Documento και…. αναγκάζοντάς μας να δείξουμε κι άλλη κατανόηση στον μπερδεμένο (με τόσα πολλά ζητήματα) αντιπρόεδρο, για τον οποίον όντως ξημέρωσε η μεγάλη μέρα των αποκαλύψεων…

Σε ένα πάντως δεν είναι καθόλου μπερδεμένος: Στην αγάπη του για τον Άρη Πορτοσάλτε, που τη διατρανώνει και στην τηλεοπτική οθόνη, για την περίπτωση που κάποιος αμφέβαλλε γι΄αυτήν την αγαστή συνεργασία…

Δείτε το αυτογκόλ στο… τέρμα του τηλεοπτικού γηπέδου, από το 56:20

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter