Η MEGAλη σύγκρουση και ο αθέατος πόλεμος του Ιβάν Σαββίδη, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Η MEGAλη σύγκρουση και ο αθέατος πόλεμος του Ιβάν Σαββίδη, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

– Casus belli η πορεία του Σαββίδη προς την απόκτηση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA. Η κόντρα με τον Μητσοτάκη και τους Μαρινάκη, Αλαφούζο. Το ενδεχόμενο εισόδου ενός νέου παίκτη στο μιντιακό πάζλ, πυροδοτεί νέα σφοδρή σύγκρουση συμφερόντων με πολιτικές προεκτάσεις.

Όλο το παρασκήνιο για την πώληση της ΣΕΚΑΠ στον Ιβάν Σαββίδη. Ο εμφύλιος στη ΝΔ και η οργή των γαλάζιων βουλευτών της Βορείου Ελλάδος για τον Κυριάκο. Ο μεγάλος έρωτας Σαββίδη – ΠΑΟΚ.

Αποκάλυψη: Ποιοι και πώς μεθοδεύουν το ακαταδίωκτο των τραπεζιτών. Μπροστά σε νομοθέτημα που οδηγεί σε συνταγματική εκτροπή, θέτουν υπουργοί της κυβέρνησης την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, στο όνομα της «απαίτησης των θεσμών».

Οι προσδοκίες για το πρωθυπουργικό ταξίδι στην Κίνα. Η ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων με τον ασιατικό γίγαντα και οι υψηλές συναντήσεις Τσίπρα στο Πεκίνο.

-Γαλλία: Το τριπλό διακύβευμα των προεδρικών εκλογών. Μιλούν στο Documento, ο Γιώργος Πρεβελάκης, καθηγητής στο Paris I της Σορβόνης, ο Δημοσθένης Δαββέτας, καθηγητής της Ιστορίας της Τέχνης στο παρισινό IESA και η Πάολα Ντίελ, καθηγήτρια πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο Χούμπολτ του Βερολίνου.

Μεταλλαγμένα: Πειραματόζωα οι καταναλωτές για χάρη της Monsanto. Συνέντευξη με τον Γάλλο καθηγητή Ζιλ Ερίκ Σεραλινί που έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος του κολοσσού της βιοτεχνολογίας.

Ο Παύλος Τσίμας στο Co-Media Dell’ Arte: Συνάδελφε, αυτοί που έμπλεξες, μέχρι μουστάκι σ΄έβαλαν να ξυρίσεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter