Η Μεγαλοοικονόμου εξηγεί γιατί ψήφισε «ναι» στον προϋπολογισμό

Η Μεγαλοοικονόμου εξηγεί γιατί ψήφισε «ναι» στον προϋπολογισμό

Για την απόφαση της να υπερψηφίσει το σχέδιο του προϋπολογισμού μίλησε η ανεξάρτητη βουλευτής και πρώην βουλευτής της «Ένωσης Κεντρώων», Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. 

«Είχα μελετήσει τον προϋπολογισμό (…) πήγα αποφασισμένη να ακούσω τις τελευταίες ομιλίες και των δύο αρχηγών, του κυρίου Μητσοτάκη και του κυρίου Τσίπρα», δήλωσε η κυρία Μεγαλοοικονόμου μιλώντας στον Real FM και προσέθεσε:

«Άκουσα πράγματα τεκμηριωμένα από τον πρωθυπουργό. Όταν ακούω ότι το δεκαετές ομόλογα έχει 3,80% τη στιγμή που θα είχαμε φτάσει στο 8 αποδεδειγμένα και όταν ο κύριος Μητσοτάκης προσπαθούσε με κόλπα να μας πείσει ότι ένα και ένα κάνουν τρία, ενώ ο κύριος Τσίπρα προσπαθούσε να μας πείσει ότι ένα κι ένα κάνουν δύο και μας το τεκμηρίωνε, ποιο θα έβλεπα σωστό;».

«Μου είχαν γίνει προτάσεις από όλα τα κόμματα, είχα πει κι είχα ξεκαθαρίσει πως θα μείνω ανεξάρτητη μέχρι τις εκλογές, όποτε και αν γίνουν», απάντησε η κυρία Μεγαλοοικονόμου στην ερώτηση για το αν σκέφτεται να προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ και αποκάλυψε πως σκέφτεται να ιδρύσει ένα κόμμα μόνο με γυναίκες!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter