H Μεγαλοοικονόμου μετά τους κουραμπιάδες έκανε δώρο… ζαρζαβατικά (video)

H Μεγαλοοικονόμου μετά τους κουραμπιάδες έκανε δώρο… ζαρζαβατικά (video)

Τον τελευταίο καιρό η κυρία Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου όπου σταθεί και όπου βρεθεί κάνει δώρα. 

Μετά λοιπόν, τους περίφημους κουραμπιάδες που πήγε στη Βουλή, τώρα πήγε στο στούντιο του OPEN , όπου ήταν καλεσμένη, κρατώντας ένα καλάθι με … ζαρζαβατικά.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έφτασε στο στούντιο της εκπομπής με ένα δωράκι για τον κύριο Γεράσιμο Γιακουμάτο, ο οποίος ήταν επίσης καλεσμένος.

«Επισκέφθηκα τη λαχαναγορά του Ρέντη και του τα έφερα διότι προχθές μίλησε υποτιμητικά για τη λαχαναγορά. Είχα πει ότι ξέρω τα θέματα της αγοράς και με έναν υποτιμητικό τρόπο μου λέει “ποια αγορά, τη λαχαναγορά του Ρέντη;» ανέφερε η κυρία Μεγαλοοικονόμου.

Στη συνέχεια άρχισε να αναλύει πόσες επιχειρήσεις υπάρχουν μέσα στη λαχαναγορά και πόσοι εργάζονται. Αφού ολοκλήρωσε η κυρία Μεγαλοοικονόμου, το λόγο πήρε ο κ. Γιακουμάτος ο οποίος είπε: 

«Η κυρία ευτυχώς άρχισε να κάνει φροντιστήριο να μαθαίνει ποια είναι η λαχαναγορά και ποια είναι η περιοχή της. Όσον αφορά στο δώρο, δώρο δέχεσαι από κάποιον που τον παραδέχεσαι. Εγώ δεν δέχομαι το δώρο, της το επιστρέφω. Να μαγειρέψει το μεσημέρι γιατί είναι φρέσκα προϊόντα, θα της κάνει καλό» απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ.

Δείτε τον διάλογο 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter