Η Μεγαλοοικονόμου ξυλοφόρτωσε πολιτευτή της Ένωσης Κεντρώων

Η Μεγαλοοικονόμου ξυλοφόρτωσε πολιτευτή της Ένωσης Κεντρώων

Σκηνικό απείρου κάλλους εκτυλίχθηκε στο καφενείο της Βουλής, με την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να χτυπά με το κινητό της στο κεφάλι πρώην υποψήφιο βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων που -κατά τα λεγόμενά της- ισχυριζόταν ψευδώς ότι είναι συνεργάτης της.

Σε ρινγκ μετατράπηκε το καφενείο της Βουλής. Η βουλευτής της πλειοψηφίας, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, χτύπησε τρεις φορές με το κινητό της στο κεφάλι πρώην υποψήφιο βουλευτή Ευβοίας με την Ένωση Κεντρώων λόγω του ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα ο συγκεκριμένος ισχυριζόταν πως είναι συνεργάτης της.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν η κ. Μεγαλοοικονόμου εισήλθε στο καφενείο της Βουλής και τον αντίκρισε, έγινε έξαλλη ζητώντας του να αποχωρήσει από την αίθουσα. Εκείνος δεν έδωσε σημασία στα λεγόμενα της, με αποτέλεσμα η κ. Μεγαλοοικονόμου να τον χτυπήσει με το κινητό της στο κεφάλι. Στο σκηνικό παρενέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παπαδόπουλος, συγκρατώντας την κ. Μεγαλοοικονόμου. Το ίδιο έπραξε και ο Θοδωρής Δρίτσας, ζητώντας από το πρώην στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων εξηγήσεις για το λόγο που βρίσκεται στο χώρο. Εν τέλει, το περιστατικό έληξε με παρέμβαση της φρουράς, η οποία απομάκρυνε τον υποψήφιο με την Ένωση Κεντρώων.

Εξηγώντας το τι έγινε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, η κ. Μεγαλοοικονόμου υποστήριξε πως το πρώην στέλεχος του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη αυτοπροσδιορίζεται ως δημοσιογράφος που ισχυριζόταν ψευδώς για μεγάλο χρονικό διάστημα πως είναι συνεργάτης της, ενώ τόνισε ότι επανειλημμένα του είχε κάνει συστάσεις να μην εμπλέκει το όνομά της στις δραστηριότητές του. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter