Η Μέγκαν Μαρκλ από το παλάτι στο… στο Disney Plus

Η Μέγκαν Μαρκλ από το παλάτι στο… στο Disney Plus

Η Μέγκαν Μαρκλ θα είναι αφηγήτρια στο ντοκιμαντέρ «Elephant» του Disneynature που θα είναι διαθέσιμο στο Disney Plus από τις 3 Απριλίου, ανακοίνωσε η Walt Disney Studios.

Είναι το πρώτο πρότζεκτ στο οποίο συμμετέχει η Μέγκαν Μαρκλ, από τότε που η ίδια και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσαν ότι παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Στις 31 Μαρτίου η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, Δούκισσα και Δούκας του Σάσσεξ θα εγκαταλείψουν τους ρόλους τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ανακοινώθηκε από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Disneynature αναφέρει τη Μαρκλ ως «Μέγκαν, Δούκισσα του Σάσσεξ» χωρίς να συμπεριλαμβάνει τον βασιλικό τίτλο «HRH» (Her Royal Highness).

Η Μέγκαν Μαρκλ συμφώνησε με τη Disney να «δανείσει» τη φωνή της υπό τον όρο η Disney να κάνει δωρεά σε οργάνωση προστασίας της άγριας ζωής, που θα επιλέξει η ίδια.

Με το ντοκιμαντέρ θα στηριχθεί η οργάνωση «Elephants Without Borders» τις προσπάθειες της οποίας για την προστασία του αφρικανικού ελέφαντα είδαν από κοντά ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του το 2017 στη διάρκεια ταξιδιού τους στη Μποτσουάνα.

Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί, σύμφωνα με το Variety, την ελεφαντίνα Shani και το αρσενικό ελεφαντάκι της, Jomo καθώς μεταναστεύουν μαζί με το κοπάδι τους και τη μητριάρχη του, Gaia, μέσα από την έρημο Καλαχάρι στη Μποτσουάνα.

Σύμφωνα με το Disney Plus οι ελέφαντες αντιμετωπίζουν «ακραία ζέστη, έλλειψη τροφής και επίμονα αρπακτικά, καθώς ακολουθούν τα βήματα των προγόνων τους σε μια προσπάθεια να φτάσουν σε έναν καταπράσινο παράδεισο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter