Η Μελάνια «έκλεψε» την Τζάκι (Photo)

Η Μελάνια «έκλεψε» την Τζάκι (Photo)

Όλα τα βλέμματα του πλανήτη έκλεψε η Μελάνια Τραμπ με την εμφάνισή της στην σημερινή ορκωμοσία του συζύγου της.

H νέα πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εμφανίστηκε στην ορκωμοσία του άντρα της με ένα σύνολο του οίκου Ralph Lauren σε γαλάζιο χρώμα, ένα φόρεμα με ασορτί χρωματικά σακάκι τύπου μπολερό. Η εμφάνιση της θύμισε την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Τζάκι Κένεντι, η οποία έμεινε στην ιστορία για το στυλ της.

Η Μελάνια συνδύασε το σύνολο με γάντια και γόβες στιλέτο παραπέμποντας με το στυλ της στη δεκαετία του 1960.

Οι συγκρίσεις με την Τζάκι ξεκίνησαν ενώ σχολιαστές που εξειδικεύονται σε θέματα μόδας, ανέβασαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες αρχείου της Κένεντι όπου απεικονίζεται να φοράει ένα παρόμοιο μπλε σύνολο στο πλαίσιο της τελετής ορκωμοσίας του συζύγου της το 1961.

Τα σενάρια έδιναν κι έπαιρναν με επίκεντρο την εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ στην τελετή ορκωμοσίας, αφότου ο Τομ Φορντ, ο Μαρκ Τζέικομπς και άλλοι διάσημοι σχεδιαστές δήλωσαν δημοσίως ότι δεν θα ντύσουν την Πρώτη Κυρία, καθώς αντιτίθενται στην εκλογή του συζύγου της στον προεδρικό θώκο.

Ο Νεοϋορκέζος ωστόσο σχεδιαστής Ralph Lauren ήταν εκείνος που είχε υπογράψει και την δημιουργία που είχε επιλέξει το πρώην μοντέλο την νύχτα της εκλογικής νίκης του Ντόναλντ Τραμπ, μια λευκή φόρμα.

Ο Ralph Lauren ήταν επίσης ο σχεδιαστής των κοστουμιών που επέλεξε η Χίλαρι Κλίντον, σε πολλές αποχρώσεις κατά την διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας, τα οποία έγιναν το σήμα κατατεθέν του στυλ της.

Η 46χρονη Μελάνια Τραμπ, με ύψος 1,80 μ., είναι η πρώτη σύζυγος Αμερικανού προέδρου που προέρχεται από τον κόσμο της μόδας. Η καριέρα της ξεκίνησε στην γενέτειρά της Σλοβενία κι έχει ποζάρει για τα εξώφυλλα περιοδικών όπως το Vogue και το GQ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter