Η Μέρκελ τρέμει ξανά – Τι απαντά η εκπρόσωπος της Καγκελαρίου (Video & Photos)

Η Μέρκελ τρέμει ξανά – Τι απαντά η εκπρόσωπος της Καγκελαρίου (Video & Photos)

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ εθεάθη και πάλι να τρέμει αυτή τη φορά κατά την επίσημη υποδοχή του πρωθυπουργού της Φινλανδίας Άντι Ρίνε στο Βερολίνο. 

Είναι η τρίτη φορά μέσα σε σε μικρό χρονικό διάστημα που η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ καταλαμβάνεται από ένα σύμπτωμα που θυμίζει τρόμο, σε δημόσια εμφάνισή της.

Την προηγούμενη φορά ήταν κατά τη συνάντησή της με πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Στάινμάιερ. Διαβάστε ΕΔΩ

Στις 18 Ιουνίου, η Μέρκελ εμφανίσθηκε να τρέμει κατά την υποδοχή του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βερολίνο, αλλά τότε είχε αποδοθεί σε αφυδάτωση.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαψεύδει και πάλι η Καγκελαρία πως η Μέρκελ αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας

Η Καγκελάριος είναι καλά και ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμά της, δήλωσε πριν από λίγο η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Ουλρίκε Ντέμερ, απαντώντας σε επίμονες ερωτήσεις σχετικά με το νέο επεισόδιο τρόμου της ‘Ανγκελα Μέρκελ.

«Η Καγκελάριος είναι καλά, πραγματοποίησε κανονικά την συνάντησή της με τον φινλανδό Πρωθυπουργό και σε λίγο θα παραχωρήσει την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου», δήλωσε επανειλημμένα η κυρία Ντέμερ.

Για ακόμη μία φορά η Καγκελαρία εκφράζεται καθησυχαστική σχετικά με την υγεία της Άνγκελας Μέρκελ. Μάλιστα η ίδια η Μέρκελ έχει διαψεύσει παλαιότερα τις φήμες για την υγεία της λέγοντας πως είναι πολύ καλά. Απαντώντας μάλιστα σε έναν δημοσιογράφο που τη ρώτησε πώς αισθάνεται είχε πει: «Υπέροχα καλά».





Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter