H Microsoft ενισχύει τις ελληνικές startups

H Microsoft ενισχύει τις ελληνικές startups

Η Microsoft Ελλάδας ανακοίνωσε σήμερα την ενίσχυση του προγράμματος «Microsoft for Startups» στην Ελλάδα, το οποίο αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία της Microsoft να συνεργάζεται με νεοφυείς επιχειρήσεις, παρέχοντας εξειδίκευση και υποστήριξη σε μια ποικιλία τεχνικών και επιχειρηματικών προκλήσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Microsoft θα έχει Microsoft for Startups Coordinator στην Ελλάδα, ρόλο που έχει αναλάβει ήδη η Σουζάνα Θεοδωρίδου, στέλεχος με πολύ καλή γνώση του startup οικοσυστήματος στη χώρα, η οποία θα έχει επίσης την αντίστοιχη ευθύνη και για τις αγορές της Κύπρου και της Μάλτας.

Το πρόγραμμα Microsoft for Startups προσφέρει στις νεοφυείς επιχειρήσεις τα εξής:

– Πρόσβαση στην τεχνολογία – συμπεριλαμβανομένης και της πλατφόρμας Azure (έως και 120.000 δολάρια δωρεάν πιστώσεις cloud)

– Πρόσβαση σε τεχνικούς εμπειρογνώμονες – συμπεριλαμβάνονται συνεδρίες 1 προς 1 με Microsoft Cloud Architects για την συζήτηση και επίλυση τεχνολογικών προκλήσεων αρχιτεκτονικής / ανάπτυξης εφαρμογών

– Επιχειρηματική υποστήριξη – Startup Engagement Manager (SEM) και υποστήριξη από τοπικό Program Manager σε Πολωνία, Τσεχία, Ρουμανία, Εσθονία, Ρωσία, Ουγγαρία και Ελλάδα

– Co-Marketing Ενέργειες – κοινές ψηφιακές καμπάνιες, χορηγούμενα άρθρα, case studies, video productions

– Πρόσβαση σε πελάτες της Microsoft – οι startup που θα φτάσουν στην φάση «Co-Sell» θα αποκτήσουν πρόσβαση σε υφιστάμενους πελάτες της Microsoft παγκόσμιας εμβέλειας.

Σημειώνεται ότι η Microsoft, σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει δαπανήσει πάνω από 500 εκατ. δολάρια την τελευταία διετία για την υποστήριξη νεοσύστατων επιχειρήσεων με πρόσβαση σε τεχνολογία, community spaces και ευκαιρίες πωλήσεων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter