Η Μιμή Ντενίση, μια αυθεντική σταρ, στο Docville την Κυριακή με το Documento

Η Μιμή Ντενίση, μια αυθεντική σταρ, στο Docville την Κυριακή με το Documento

H Μιμή Ντενίση μιλάει στον Αντώνη Μποσκοΐτη για την ταινία της «Σμύρνη μου αγαπημένη», τη σχέση της με τα ΜΜΕ, τον ακτιβισμό της και την εσωστρέφειά της, τον Ελευθέριο Βενιζέλο και τους σημερινούς πολιτικούς, το τραύμα του 1922 και τη σχέση των νεοελλήνων με την ιστορία.

Ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης, ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Άρης Λάσκος, ο μουσικός Γιώργος Μιγδάνης και ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος γράφουν για τα αιτήματα των κλάδων τους και καταγράφουν τη ζοφερή πραγματικότητα των εργαζομένων στον πολιτισμό, πραγματικότητα που δεν αγγίζει τους κυβερνώντες.

Ο Αργεντινός σκηνοθέτης Μαριάνο Πενσότι μιλάει στην Ηλέκτρα Ζαργάνη για την ταινία του «The audience», η οποία θα προβληθεί από το YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση, την εικόνα του για τα Εξάρχεια, τις αντιστοιχίες ανάμεσα σε Αθήνα και Μπουένος Άιρες, τη δικτατορία στη χώρα του στη διάρκεια της δεκαετίας του 1970.

Η Αίγλη Δημόγλου, διευθύντρια του Μουσείου της Πόλης του Βόλου, συζητάει με την Αφροδίτη Ερμίδη για τη σημαντική έκθεση φωτογραφίας του Κώστα Ζημέρη, η οποία καλύπτει σαράντα χρόνια ιστορίας της πόλης.

Με αφορμή το βιβλίο της «Γυναίκες στη φυλακή – μαρτυρίες», η κοινωνική ψυχολόγος Μαρία Φαφαλιού μιλάει με την Έμυ Ντούρου για τη ζωή των γυναικών στις ελληνικές φυλακές.

Ο Βαγγέλης Λάσκαρης, σκηνοθέτης της παράστασης «The prudes» που ανεβαίνει στον πολυχώρο Vault, μιλάει στον Παναγιώτη Φρούντζο για την ερωτική συμπεριφορά τον καιρό του Twitter.

Στη στήλη «Θεατρικά και κριτικά» ο Κώστας Ζήσης γράφει για το «Φθινόπωρο χειμώνας» του Σουηδού δραματουργού Λαρς Νορέν που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη στη σκηνή του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας.

docville documento

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter