Η μιντιακή «κανονικότητα» της ΝΔ

Η μιντιακή «κανονικότητα» της ΝΔ

Η Δημοκρατία είναι πρωτίστως ανεκτική, όχι πάντα και όχι όλοι όσοι εκλέχθηκαν για να την υπηρετούν. Κάποιοι είναι ιδεοληπτικοί και εκδικητικοί απέναντι σε εκείνους που τόλμησαν να αμφισβητήσουν την ελέω Θεού σχέση τους με την εξουσία (Δημοκρατία λέγεται αυτό αλλά ορισμένοι είναι αλλεργικοί και σε αυτήν).

Κι ας έπρεπε πρώτα να χρεοκοπήσουν τη χώρα και να την οδηγήσουν στη μεγαλύτερη περιπέτεια από τον εμφύλιο και μετά για να αλλάξει χέρια η εξουσία.

Η συμπεριφορά τους στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο ήταν χαρακτηριστική του πως σκέφτονται και πως αντιλαμβάνονται στη ΝΔ τη Δημοκρατία και τον πλουραλισμό στην ενημέρωση.

Χρειάστηκε να περάσει μία ώρα και κάτι για να δοθεί η πρώτη ερώτηση σε μια αντιπολιτευτική (αλλά διόλου φιλική προς τον ΣΥΡΙΖΑ) εφημερίδα και συγκεκριμένα στον «Ριζοσπάστη».

Χρειάστηκε να περάσουν άλλα είκοσι λεπτά για να μπορέσει να κάνει την ερώτησή του ο συνάδελφος από την «Εφημερίδα των Συντακτών» και δύο ολόκληρες ώρες για να δοθεί ερώτηση στην «Αυγή»!

Για το «Documento» ούτε λόγος να γίνεται. Η συνάδελφος που είχαμε στείλει στη ΔΕΘ, περίμενε υπομονετικά στη γαλαρία που τη βάλανε (με ταμπελάκι παρακαλώ), αλλά ο κ. Πέτσας περί άλλων τύρβαζε.

Κρίμα γιατί ο κ. Μητσοτάκης θα είχε την ευκαιρία να εξηγήσει ποια ανάγκη τον οδήγησε να καταθέσει αίτηση αποζημίωσης στον ΕΛΓΑ για 50 πλημμυρισμένα ελαιόδεντρα!

Να εξηγήσει επίσης, σε όσους «διαφημίζουν» την ευρυμάθειά και την πολυγλωσσία του, γιατί στην αίτησή του στον ΕΛΓΑ (με δική του υπογραφή) γραφεί την πληµµύρα ως «πλυμήρα».

Θα μου πείτε το πώς αντιλαμβάνονται στη ΝΔ την ενημέρωση το έδειξαν στην ΕΡΤ. Οι δύο συνάδελφοι που στήριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ξαναπεράσουν ούτε έξω από την Μεσογείων, ακόμη κι από εκπομπές με τρίδυμα εξαφανίστηκε ο ένας ο οποίος ήταν ο πιο φιλικός προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Επιστροφή στην κανονικότητα λέγετε αυτό. Μόνο τα δικά τους παιδιά.

Οι ιδιώτες πάλι το έχουν λύσει το θέμα προ πολλού. Αυτοί έχουν το καρπούζι, έχουν και το πεπόνι και πιστέψτε μου, ούτε σπυρί δεν θα χαρίσουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Και κάτι τελευταίο, ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ είπε ότι θα δει την ταινία του Γαβρά αλλά έκανε λόγο και για μονομέρεια του δημιουργού!

Και που την είδε τη μονομέρεια ο πρωθυπουργός; Από το τρέιλερ, διότι μόνο αυτό είδαμε; Από τα σχόλια του Φιλελεύθερου; Το πιο αστείο απ’ όλα είναι ότι ο Γαβράς έφτιαξε μια ταινία για τη διαπραγμάτευση μιας χώρας και μιας κυβέρνησης με τους δανειστές της προκειμένου να αντιμετωπίσει τη χρεοκοπία της για την οποία είναι υπεύθυνο το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο ίδιος ως υπουργός! Είναι σαν να εγκαλεί ο άνεμος το ψάρι γιατί κολυμπά με θαλασσοταραχή!

ΥΓ: Κάποια στιγμή βέβαια πρέπει να σταματήσουμε να γκρινιάζουμε, διότι αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν αλλάζει και πρέπει να βρούμε διαφορετικούς τρόπους να επικοινωνήσουμε και την άλλη άποψη. Αν περιμένουμε την επόμενη χρεοκοπία της χώρας για να έρθουν τα πάνω κάτω καήκαμε…  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter