Η Μιράντα Ξαφά «ξαναχτυπά» – Τα βάζει με την δικαιοσύνη και την αθώωση των κατοίκων στις Σκουριές

Η Μιράντα Ξαφά «ξαναχτυπά» – Τα βάζει με την δικαιοσύνη και την αθώωση των κατοίκων στις Σκουριές

Η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων να κηρύξει αθώους τους 21 κατοίκους της Χαλκιδικής που κατηγορούνταν για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές, τον Φεβρουάριο του 2013, έκανε την«δίκαιη» Μιράντα Ξαφά να μιλήσει για μια «αμφίβολη απόφαση» από τα «ανεξάρτητα ελληνικά δικαστήρια».

Συγκεκριμένα, η κυρία Ξαφά η οποία προ ημερών είχε πλέξει το εγκώμιο του Γιάννου Παπαντωνίου ενώ εκείνος διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, χαρακτήρισε την αθωωτική απόφαση που πάρθηκε για τους κατοίκους των Σκουριών «αμφίβολη» αφήνοντας να εννοηθεί πως τα ελληνικά δικαστήρια κάθε άλλο παρά ανεξάρτητα λειτουργούν.

Συγκεκριμένα σχολιάζει στο twitter:

«Άλλη μια αμφίβολη απόφαση από τα “ανεξάρτητα” ελληνικά δικαστήρια. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η καναδική Eldorado αποτελεί αποτρεπτικός παράγοντας για οποιοδήποτε σχέδιο άμεσων ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα».

_x000D_
_x000D_

Προφανώς η κυρία Ξαφά θα ήταν πολύ ευχαριστημένη αν τα ελληνικά δικαστήρια καταδίκαζαν τους ανθρώπους αυτούς και τους έστελναν ισόβια στη φυλακή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter