Η Monde «πέθανε» Γάλλο επιχειρηματία

Η Monde «πέθανε» Γάλλο επιχειρηματία

Συγγνώμη από τον Μπερνάρ Ταπί, γνωστό επιχειρηματία, ιδιοκτήτη αθλητικών ομάδων και πρώην υπουργό Χωροταξίας της Γαλλίας επί Μιτεράν, αλλά και από τους αναγνώστες της ζήτησε η γαλλική ημερήσια εφημερίδα για τη δημοσίευση, μεταξύ άλλων, της νεκρολογίας που έχει ετοιμάσει για τον 76χρονο Ταπί.

Την Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου, οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής έκδοσης της Monde είχαν ολιγόλεπτη πρόσβαση σε μια δεκαριά κείμενα τα οποία δημοσιεύτηκαν …κατά λάθος.

Σε ανακοίνωσή της, η εφημερίδα κάνει λόγο για «τεχνική βλάβη» εξαιτίας της οποίας ανέκδοτα κείμενα που βρίσκονται αποθηκευμένα στο σύστημά της είδαν το φως της δημοσιότητας για λίγα λεπτά. Μεταξύ αυτών και το κείμενο που οι συντάκτες της έχουν ετοιμάσει για τη ζωή του επιχειρηματία Μπερνάρ Ταπί με σκοπό αυτό να δημοσιευτεί όταν κάποια στιγμή στο μέλλον γίνει η αναγγελία του θανάτου του.

Κάνοντας λόγο για «ατυχές περιστατικό» ζήτησε συγγνώμη τόσο από τους αναγνώστες της, όσο και από τον επιχειρηματία, ο οποίος βρέθηκε στην πρωτοφανή θέση να ενημερωθεί από την εφημερίδα για …τον θάνατό του.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter