Η Μόνικα Λεβίνσκι μιλάει για πρώτη φορά για το σεξ με τον Μπιλ Κλίντον την περίφημη «νύχτα του λεκέ»

Η Μόνικα Λεβίνσκι μιλάει για πρώτη φορά για το σεξ με τον Μπιλ Κλίντον την περίφημη «νύχτα του λεκέ»

Η Μόνικα Λεβίνσκι σπάει τη σιωπή της και για πρώτη φορά μιλάει δημόσια για το τι ακριβώς συνέβη στο οβάλ γραφείο του τότε Προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον και πώς έγινε ο περιβόητος λεκές στο φόρεμά της.

Η αποκάλυψη έγινε σε συνέντευξή της σε ντοκιμαντέρ του A&E που ονομάζεται «The Clinton Affair» και το οποίο θα μεταδοθεί σε λίγες ημέρες. Το δίκτυο ωστόσο, μετέδωσε μόνο λίγα λεπτά από τη συνέντευξη της.

Στο ντοκιμαντέρ, λοιπόν, η Λεβίνσκι αποκαλύπτει αρχικά πώς βρέθηκε στο οβάλ γραφείο εκείνη τη βραδιά. Η τότε 22χρονη Μόνικα που έκανε την πρακτική της στον Λευκό Οίκο προσκλήθηκε στο γραφείο από τον ίδιο τον Μπιλ Κλίντον, καθώς ήθελε να της δώσει ένα ξεχωριστό δώρο…μία καρφίτσα για καπέλο και ένα αντίγραφο του Φύλλα Χλόης του Ουώλτ Ουίτμαν.

Αφού της έδωσε το αντίγραφο του βιβλίου «Φύλλα Χλόης» του Ουώλτ Ουίτμαν, οι δυο τους πήγαν στο μπάνιο.

«Και έτσι πήγαμε στο μπάνιο και ήταν πιο οικεία. Υπήρξε κάποια προσοχή σε μένα και στη συνέχεια ανταπέδωσα. Εκείνος πάντα σταματούσε πριν από την ολοκλήρωση από την πλευρά του», υπενθυμίζει η Λεβίνσκι.

«Ανασηκώθηκα και είπα ότι ήθελα να πάω πέρα από αυτό το στάδιο και έτσι τελικά είπε ΟΚ».

Στη συνέχεια προσθέτει: «Έτσι τελείωσε και μετά τον αγκάλιασα. Και με αγκάλιασε. Και έφυγα».

«Πήγα στο δείπνο εκείνο το βράδυ. Κανένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν μου είπε: «Πρέπει να πάτε στο μπάνιο, έχετε κάτι στο φόρεμά σας», λέει η Λεβίνσκι.

Η Λεβίσκι παραδέχτηκε πως κατάλαβε μετά από μήνες πως ο Μπιλ Κλίντον είχε αφήσει ένα λεκέ στο μαύρο φόρεμά της κατά την διάρκεια του σεξ εκείνο το βράδυ. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter