Η μονταζιέρα του ΣΚΑΪ «σβήνει» τις «πύρινες» αντιδράσεις του κόσμου πριν «κάψουν» την κυβέρνηση (Video)

Η μονταζιέρα του ΣΚΑΪ «σβήνει» τις «πύρινες» αντιδράσεις του κόσμου πριν «κάψουν» την κυβέρνηση (Video)

Δράση ανέλαβε η «μονταζιέρα» του ΣΚΑΪ προκειμένου να «κατασβήσει» τις «πύρινες» – εντονότατες αντιδράσεις του κόσμου στην πολύπαθη Εύβοια που κυριολεκτικά «βράζει» από οργή και αγανάκτηση για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες με τις φωτιές να καίνε τα πάντα στο πέρασμά τους.

Το νησί κόπηκε στα δύο από την πύρινη λαίλαπα. Η κατάσταση στην Αγία Άννα ήταν και είναι τραγική αλλά ως από μηχανής θεοί, μερικοί ηρωικοί ιδιοκτήτες καϊκιών έσωσαν κόσμο στην παραλία. Εκεί βρέθηκε η κάμερα του ΣΚΑΪ όπου μεταξύ άλλων μίλησε με έναν καπετάνιο. Μεταξύ άλλων, στο βίντεο που προβλήθηκε σήμερα το πρωί έπαιξε η δήλωση του ως εξής: «Η κατάσταση είναι τραγική. Έχει καεί όλη η Αγία Άννα. Και είμαι μόνος μου μαζί με αυτούς τους ανθρώπους που τους έχουν εγκαταλείψει και με δύο σκάφη προσπαθούμε να σώσουμε όλη την περιοχή».

Από αυτή τη δήλωση – τη «φέτα» που λέμε- αμέσως δημιουργείται (ψευδώς) η εντύπωση στον τηλεθεατή πως ο καπετάνιος είναι αγανακτισμένος και κατάκοπος από την πύρινη λαίλαπα. Όμως η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική… Δείτε, κατ’αρχήν, τη «φέτα» που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό:

Όμως, το αμοντάριστο βίντεο αποτυπώνει την ωμή πραγματικότητα. Ένας άνθρωπος έξω φρενών τόσο με τον ΣΚΑΪ όσο και με την κυβέρνηση. Ο οργισμένος καπετάνιος σημειώνει επί λέξει: «Άσε με ρε φίλε τώρα με τον ΣΚΑΪ. Η κατάσταση είναι τραγική. Έχει καεί όλη η Αγία Άννα. Και είμαι μόνος μου μαζί με αυτούς τους ανθρώπους που τους έχουν εγκαταλείψει και με δύο σκάφη προσπαθούμε να σώσουμε όλη την περιοχή. Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, συγχαρητήρια σε όλους. Έχει καεί όλο. Μέχρι και ζώα φέρνουμε. Αυτό το πράγμα είναι ντροπή. Η Ελλάδα είναι στο έλεος της φωτιάς. Δύο – τρεις καπετάνιοι προσπαθούμε να σώσουμε 100 άτομα, δεν ξέρω πόσα είναι».

Συγχαρητήρια και από εμάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter