Η «μονταζιέρα» του Star επενέβη στο βίντεο με τις ανατριχιαστικές απειλές των αστυνομικών (Video)

Η «μονταζιέρα» του Star επενέβη στο βίντεο με τις ανατριχιαστικές απειλές των αστυνομικών (Video)

Επεξεργασία φαίνεται να υπέστη το ανατριχιαστικό βίντεο – ντοκουμέντο από τη Νέα Σμύρνη, στο οποίο απεικονίζονται οι αντιδράσεις διμοιρίας αστυνομικών τη στιγμή που έμαθαν την είδηση για τον τραυματισμό συναδέλφου τους.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε το βράδυ της Τρίτης και έκανε το γύρο των social media, ακούγεται μεταξύ άλλων ένας εκ των αστυνομικών να απευθύνεται στους υπόλοιπους φωνάζοντας: «Πάμε να τους γαμήσουμε!», και αμέσως μετά λέει Τελειώσαμε! Πάμε! Θα τους σκοτώσουμε!».

Το βράδυ της Τετάρτης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star προβλήθηκαν τα επίμαχα πλάνα που περιείχαν. την επικοινωνία της διμοιρίας της ομάδας «ΔΡΑΣΗ», σημειώνοντας με κεφαλαία γράμματα τη φράση «Θα τον σκοτώσουνε».

Στα πλάνα του Star ο φυσικός ήχος κόβεται μετά τη φράση «πάμε να τους γ@μήσουμε», ενώ έχει αφαιρεθεί το τελευταίο κομμάτι που περιέχει τις απειλές των αστυνομικών που φώναξαν ότι «πάμε να τους σκοτώσουμε».  Το κανάλι αφαίρεσε εντελώς το συγκεκριμένο κομμάτι ώστε να μην προβληθούν οι ευθείες απειλές των αστυνομικών προς τους διαδηλωτές, σημείο το οποίο ακούγεται καθαρά στο πρωτότυπο βίντεο.

Το αυθεντικό βίντεο

Ο Μάριος Μπίκος, ο οποίος ανάρτησε το επίμαχο βίντεο στα social media επιβεβαίωσε ότι τα πλάνα που προβλήθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Star έχουν υποστεί επεξεργασία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter