Η Μπάγερν απέλυσε ρατσιστή προπονητή των τμημάτων υποδομής της

Η Μπάγερν απέλυσε ρατσιστή προπονητή των τμημάτων υποδομής της

Με συνοπτικές διαδικασίες η Μπάγερν Μονάχου απέλυσε τον προπονητή των τμημάτων υποδομών της, ο οποίος είχε προχωρήσει σε ρατσιστικά σχόλια στα social media, αλλά και υβριστικές κουβέντες κατά τη διάρκεια προπονήσεων, όπως κατήγγειλαν με ανώνυμες επιστολές γονείς των παιδιών.

«Αυτές οι λέξεις δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες που εκπροσωπεί και υπερασπίζεται ο σύλλογος. Αυτή η υπόθεση πραγματικά με ενοχλεί πολύ. Πρέπει να το πω δυνατά και καθαρά, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε ένας σύλλογος που είναι πάντα εναντίον του ρατσισμού» τόνισε εκνευρισμένος ο Καρλ Χάινς Ρουμενίνγκε και σήμερα έγινε γνωστό ότι ο προπονητής απολύθηκε από τον σύλλογο χωρίς πάντως να δημοσιοποιηθεί το όνομα του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε την προηγούμενη Τρίτη (11/8) όταν το τηλεοπτικό κανάλι WDR αποκάλυψε το περιεχόμενο μιας διαδικτυακής συζήτησης του συγκεκριμένου προπονητή των Ακαδημιών της Μπάγερν με έντονα ρατσιστικά σχόλια. Η δε αστυνομία ξεκίνησε έρευνα, αφού έστειλε πρώτα στο σύλλογο, τέσσερα ανώνυμα γράμματα από γονείς νεαρών παικτών από το 2018, τα οποία καταγγέλλουν περιστατικά ρατσισμού από τον συγκεκριμένο προπονητή. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter