Η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε και το Μουντιάλ Συλλόγων κι έκανε το «6 στα 6»

Η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε και το Μουντιάλ Συλλόγων κι έκανε το «6 στα 6»

Mε γκολ του Παβάρ στο 59’ η Μπάγερν νίκησε 1-0 τη μεξικάνικη Τίγκρες στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων στο Κατάρ κι έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την Μπαρτσελόνα το 2009 που κατέκτησε και τους έξι τίτλους που μπορεί να κατακτήσει μια ομάδα σε μια σεζόν!

Οι Βαυαροί κατέκτησαν το πρωτάθλημα το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ Γερμανίας και ακόμα το Τσάμπιονς Λιγκ, το Σούπερ Καπ της Ευρώπης και σήμερα (11/2) στη Ντόχα το Μουντιάλ συλλόγων για 2η φορά στην ιστορία τους (είχε προηγηθεί η κατάκτηση του 2013).

Η Μπάγερν ήταν κυρίαρχος στο ματς, όπου είχε δύο δοκάρια, ένα ακόμα γκολ που (Κίμιχ) που ακυρώθηκε από το VAR και έχασε δυο τρείς μεγάλες ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Να σημειωθεί ότι η γερμανική ομάδα αγωνίστηκε με ακρετές απουσίες (Μίλερ, Γκορέτσκα, Μπόατενγκ, Μαρτίνες)

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Παβάρ, Ζούλε, Λούκας Ερναντές, Ντέιβις, Κίμιχ, Αλάμπα, Κομάν (73′ Ντάγκλας Κόστα), Σανέ (73′ Μουσιάλα), Γκνάμπρι (64′ Τολισό), Λεβαντόφσκι (73′ Τσούπο-Μότινγκ)

ΤΙΓΚΡΕΣ: Γκούζμαν, Λουίς Ροντρίγκες (80′ Χουλιάν Κινόνες), Ντιέγκο Ρέγες, Κάρλος Σαλσέδο, Χεσούς Ντουένας, Χαβιέ Ακίνο, Ραφαέλ Καριόκα, Γκίδο Πιζάρο, Λουίς Κινόνες, Γκονζάλες Εσπινόλα, Ζινιάκ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter